Viestintäkuulonsuojaimet

TuotehakuHae tuotenumeron tai nimen mukaan
Erityisesti musiikinkuunteluun suunniteltu kuulonsuojain, jossa myös aktiivikuuntelutoiminto. Suojain yhdistetään Bluetoothilla matkapuhelimeen. Erinomainen äänenlaatu saadaan aikaan patentoiduilla kaiuttimilla, joiden ansiosta suojaimessa on yhtä hyvä äänentoisto kuin musiikin kuuntelua varten valmistetuissa kuulokkeissa.
Erityisesti musiikinkuunteluun suunniteltu kuulonsuojain, jossa myös aktiivikuuntelutoiminto. Käytettävissä yhdessä useimpien suojakypärämallien kanssa. Suojain yhdistetään Bluetoothilla matkapuhelimeen. Erinomainen äänenlaatu saadaan aikaan patentoiduilla kaiuttimilla.
Erityisesti musiikinkuunteluun suunniteltu kuulonsuojain. Suojain yhdistetään Bluetoothilla matkapuhelimeen. Erinomainen äänenlaatu saadaan aikaan patentoiduilla kaiuttimilla, joiden ansiosta suojaimessa on yhtä hyvä äänentoisto kuin musiikin kuuntelua varten valmistetuissa kuulokkeissa.
Erityisesti musiikinkuunteluun suunniteltu kuulonsuojain, käytettävissä useimpien suojakypärämallien kanssa. Suojain yhdistetään Bluetoothilla matkapuhelimeen. Erinomainen äänenlaatu saadaan aikaan patentoiduilla kaiuttimilla, joiden ansiosta suojaimessa on yhtä hyvä äänentoisto kuin musiikin kuuntelua varten valmistetuissa kuulokkeissa.
Lisävaruste Hellberg Xstream -kuulonsuojaimeen. Vastamelupuomimikrofoni, joka parantaa puheenlaatua voimakkaassa melussa työskenneltäessä.
Suojaimessa yhdistyvät muiden Alert-mallien tapaan erinomainen suojaus, Bluetooth-teknologia ja hyvät kommunikaatiotoiminnot. Aktiivinen kuuleva kuulonsuojain, joka tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan suojan haitallista melua vastaan. Myös 3M mobiilisovellus. Ei radiota.
Suojaimessa yhdistyvät muiden Alert-mallien tapaan erinomainen suojaus, Bluetooth-teknologia ja hyvät kommunikaatiotoiminnot. Aktiivinen kuuleva kuulonsuojain, joka tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan suojan haitallista melua vastaan. Myös mobiilisovellus. Ei radiota. Kypäräkiinnitteinen malli.
Uudistettu 3M Peltor WS Alert XP! Tehokas ja miellyttävä kuulonsuojaus edistyneellä aktiivikuuntelutoiminnolla. Bluetooth-yhteensopivuus ja FM-radio. Uutuutena päivitetyssä versiossa on 3M-mobiilisovellus. Suojain on käytettävissä paristoilla tai ladattavalla 3M-akulla (ostettava erikseen).
Uudistettu 3M Peltor WS Alert XP! Tehokas ja miellyttävä kuulonsuojaus edistyneellä aktiivikuuntelutoiminnolla. Bluetooth-yhteensopivuus ja FM-radio. Uutuutena päivitetyssä versiossa on 3M-mobiilisovellus. Suojain on käytettävissä paristoilla tai ladattavalla 3M-akulla (ostettava erikseen). Kypäräkiinnitteinen malli.
Peltor WS Alert XP on aktiivinen kuuleva kuulonsuojainradio, joka tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan suojan haitallista melua vastaan säilyttäen kommunikointimahdollisuuden.
Peltor WS Alert XP on aktiivinen kuuleva kuulonsuojainradio, joka tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan suojan haitallista melua vastaan säilyttäen kommunikointimahdollisuuden.
Peltor WS Alert XPI -suojain, jossa mm. mahdollisuus luoda Bluetooth-yhteys kahteen ulkoiseen laitteeseen sekä 3M Connected Equipment -mobiilisovellus. Voit keskittyä työhösi turvallisesti meluisassakin ympäristössä, ollen silti tavoitettavissa, ja säilyttäen havainnointi- ja kommunikointimahdollisuuden. Myös radio.
Peltor WS Alert XPI -suojain, jossa mm. mahdollisuus luoda Bluetooth-yhteys kahteen ulkoiseen laitteeseen sekä 3M Connected Equipment -mobiilisovellus. Voit keskittyä työhösi turvallisesti meluisassakin ympäristössä, ollen silti tavoitettavissa, ja säilyttäen havainnointi- ja kommunikointimahdollisuuden. Myös radio. Kypäräkiinnitteinen malli.
Peltor WS Alert XPI -suojain, jossa mm. mahdollisuus luoda Bluetooth-yhteys kahteen ulkoiseen laitteeseen sekä 3M Connected Equipment -mobiilisovellus. Voit keskittyä työhösi turvallisesti meluisassakin ympäristössä, ollen silti tavoitettavissa, ja säilyttäen havainnointi- ja kommunikointimahdollisuuden. Myös radio. Mukana ladattava akku.
  3M Peltor WS ALERT XPV on valoenergialla latautuva Bluetooth® MultiPoint -aktiivikuulonsuojain. Suojain mahdollistaa sekä tehokkaan kuulonsuojaukse…
Peltor LiteCom on tehokas kuulonsuojain, jossa on sisäänrakennettu PMR-radiopuhelin handsfree -kommunikointia varten toisten samalla taajuudella olevi…
Peltor Lite-Com on tehokas kuulonsuojain, jossa on sisäänrakennettu PMR-radiopuhelin handsfree -kommunikointia varten toisten samalla taajuudella olev…
Peltor Lite-Com III on tehokas kuulonsuojain, jossa on sisäänrakennettu PMR-radiopuhelin handsfree -kommunikointia varten toisten samalla taajuudella …
Peltor Lite-Com III on tehokas kuulonsuojain, jossa on sisäänrakennettu PMR-radiopuhelin handsfree -kommunikointia varten toisten samalla taajuudella …
Peltor LiteCom Pro II on tehokas kommunikaatiokuulonsuojain, jossa on sisäänrakennettu radiopuhelin. Kuulonsuojain voidaan liittää osaksi aiempaa vies…

Tuoteryhmät