Silmänhuuhtelu

TuotehakuHae tuotenumeron tai nimen mukaan
Silmänhuuhtelupullo, jossa on 0,5 litraa silmänhuuhtelunestettä. Voidaan käyttää täydentämään Plum-silmänhuuhteluasemia tai sellaisenaan työpisteessä.…
Silmänhuuhtelupullo, jossa on 0,2 litraa silmänhuuhtelunestettä. Voidaan käyttää täydentämään Plum-silmänhuuhteluasemia tai sellaisenaan työpisteessä.…
Emäksiä ja happoja tehokkaasti neutraloiva fosfaattipuskuriliuos. Pieni ja kätevä pullo, joka soveltuu mm. ensiapulaukkuun.
Hexafluorine on tarkoitettu ensiavuksi fluorivetyhappo-onnettomuuksiin. Se on ainutlaatuinen neste fluorivetyhappoa ja sen johdannaisia vastaan Pullos…
Silmänhuuhteluasema, jossa on yksi pullo (0,5 l). Pakkaus sisältää seinätelineen sekä käyttöohjekyltin.
Pölytiivis seinäänkiinnitettävä silmänhuuhteluasema, joka on valmistettu iskunkestävästä polystyreenistä. Sisältää kaksi pulloa (2*0,5 l).
Sisältää emäksiä ja happoja tehokkaasti neutraloivan fosfaattipuskuriliuoksen ja NaCl-liuoksen. Pölytiivis seinäänkiinnitettävä peilillä varustettu silmänhuuhteluasema, joka on valmistettu iskunkestävästä polystyreenistä.
Pölytiivis sähköllä lämmitettävä seinäänkiinnitettävä silmänhuuhteluasema, joka on valmistettu iskunkestävästä polystyreenistä.
NatriumkloridI 9 mg/ml, 30 ml muovipullo.
SEINÄPIDIKE silmänhuuhtelupullolle
Kantolaukku pienelle Plum-silmänhuuhtelupullolle, joka voidaan kiinnittää vyölle, työasuun tai vastaavaan. Helppo aukaista onnettomuuden sattuessa ja …
TURVAKILPI "SILMÄSUIHKU", JÄLKIVALAISEVA
TURVAKILPI "SILMÄSUIHKU", JÄLKIVALAISEVA
Plum Duo silmänhuuhteluratkaisu mahdollistaa molempien silmien huuhtelemisen samanaikaisesti. Silmävammat kohdistuvat usein molempiin silmiin, ja näissä tilanteissa Plum Duo säästää arvokasta aikaa.
Plum Duo silmänhuuhteluratkaisu mahdollistaa molempien silmien huuhtelemisen samanaikaisesti. Silmävammat kohdistuvat usein molempiin silmiin, ja näissä tilanteissa Plum Duo säästää arvokasta aikaa.
Emäksiä ja happoja tehokkaasti neutraloiva fosfaattipuskuriliuos. Uusi Plum Duo silmänhuuhteluratkaisu, joka mahdollistaa molempien silmien huuhtelemisen samanaikaisesti.
Sisältää emäksiä ja happoja tehokkaasti neutraloivan fosfaattipuskuriliuoksen ja NaCl-liuoksen. Pölytiivis, seinäänkiinnitettävä peilillä varustettu silmänhuuhteluasema, joka on valmistettu iskunkestävästä polystyreenistä.
Plum iBox 2 on kahdelle silmänhuuhtelupullolle sopiva laadukas suojainkaappi. Läpinäkyvän edustan ansiosta pullojen määrä, koko ja päivämäärät on helppo tarkistaa. Myydään tyhjänä, pullot ostettava erikseen.
Plum iBox 3 on kolmelle silmänhuuhtelupullolle sopiva laadukas suojainkaappi. Läpinäkyvän edustan ansiosta pullojen määrä, koko ja päivämäärät on helppo tarkistaa. Myydään tyhjänä, pullot ostettava erikseen.
Puskuroitu huuhteluspray pieniin ihovaurioihin ja lian ja pölyn poistamiseen silmästä. 200 ml pullo on helposti mukana pidettävä. Tasainen, hellävarainen mutta riittävän voimakas spray poistaa lian haavoilta ja silmästä turvallisesti.

Tuoteryhmät