Valaisimet

TuotehakuHae tuotenumeron tai nimen mukaan
Max. teho 100 lm. Ammattilaiskäyttöön suunniteltu erittäin kestävä ja monipuolinen Petzl-LED-otsavalaisin. Useita valaisutiloja lähityöskentelysta kaukovalaistukseen. Soveltuu käytettäväksi myös räjähdysalttiissa olosuhteissa.
Max. teho 90 lm. Ammattilaiskäyttöön suunniteltu erittäin kestävä ja monipuolinen Petzl-LED-otsavalaisin. Ladattava. Useita valaisutiloja lähityöskentelysta kaukovalaistukseen. Soveltuu käytettäväksi myös räjähdysalttiissa olosuhteissa.
Max. teho 80 lm. Ammattilaiskäyttöön suunniteltu erittäin kestävä ja monipuolinen Petzl-LED-otsavalaisin. Kaksi valaisutilaa lähityöskentelyyn ja liikkeeseen.
Max. teho 900 lm. Huipputehokas mutta kevyt otsavalaisin Petzl-teknologialla. REACTIVE LIGHTING -asetus: valaisin mukauttaa automaattisesti valaisukentän muodon ja tehon tarpeen mukaan. Myös punainen valo.
Max. teho 700 lm, Boost-tilassa 1100 lm. Petzlin monipuolisin ja tehokkain valaisin, silti ergonominen ja tasapainoinen käyttää. Ladattava, iskun- ja putoamisenkestävä. Face2face-toiminto, joka estää Duo-valaisinten käyttäjiä häikäisemästä toisiaan.
Max. teho 350 lm. Kevyt mutta tehokas ja tasaisen valon antava otsavalaisin Petzl-teknologialla. Ergonominen airfit-panta. Toimii myös Core-akulla.
Max. teho 500 lm. Erittäin kevyt mutta tehokas ja tasaisen valon antava otsavalaisin Petzl-teknologialla. Ergonominen airfit-panta. Toimii myös paristoilla.
Max. teho 600 lm. Kevyt mutta erittäin tehokas ja monikäyttöinen ladattava otsavalaisin Petzl-teknologialla. Myös punainen ja vilkkuva valo. Toimii myös paristoilla.
Max. teho 300 lm. Erittäin kevyt ja kompakti mutta tehokas otsavalaisin Petzl-teknologialla. Myös punainen ja vilkkuva valo. Toimii myös Core-akulla.
Max. teho 450 lm. Erittäin kevyt ja kompakti mutta tehokas ja monipuolinen ladattava otsavalaisin Petzl-teknologialla. Myös punainen ja vilkkuva valo. Toimii myös paristoilla.
Max. teho 250 lm. Kompakti ja tehokas otsavalaisin peruskäyttöön. Toimii myös Core-akulla.
Max. teho 200 lm. Ultrakevyt ja kompakti Petzl-valaisin yleiskäyttöön, paino vain 35 g. Pääpanta on hyvin kevytrakenteinen ja heijastava. Myös silmille ystävällinen punainen valo. Ladattava (micro-USB).
Max. teho 180 lm. Ledlenser iSEO 5R on ammattikäyttöön kehitetty ladattava otsavalaisin. Mukana tarvikkeet kypärään kiinnitystä varten.
UK 4AA on ATEX-hyväksytty käsivalaisin, joka kestää iskuja ja kovaa käyttöä. Xenon-polttimolla varustettu valaisin on vesi- ja pölytiivis sekä ruostumaton ja sähköä johtamaton.
Akku Petzl Swift RL Pro -otsalamppuun. Li-ion (2350 mAh), lataus Micro USB-B, latausaika 6 h. Paino 50 g.
Akku Petzlin Tikkina-, Tactikka- ja IKO-otsalampuille (lampuille, joissa Hybrid Concept -ominaisuus, eli toimivat paristoilla ja Core-akulla). Tehokas myös alhaisissa lämpötiloissa. Li-ion 1250 mAh, lataus USB:n kautta, latausaika 3 h.
Kypäräkiinnike mahdollistaa Petzl Pixa- ja Swift RL PRO -valaisimen kiinnittämisen suojakypärään. 
Käsivalaisin, jossa 140 lm teho, pitävä pinnoite ja hyvän kokoinen kestävä katkaisin. Erinomaista ja luotettavaa valaisutehoa monenlaisiin työtehtäviin. Virtalähteenä 1 kpl AA-paristo.
Kompakti otsavalaisin, joka on suunniteltu erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Virtalähteenä mukana toimitettava ladattava li-ion-akku tai AA-paristo. Kaksi valotehoa, 20 ja 400 lumenia. Paino vain 98 g. Säädettävä valaisukulma ja valokeilan säätö.
Erittäin tehokas valaisin työkäyttöön, virtalähteenä ladattava akku. Erinomainen valoteho ja akunkestävyys. Valaisimessa myös säädettävä valokeila. Valaisutehot 600, 250 ja 10 lm. Mukana toimitetaan kypäräkiinnikkeet.

Tuoteryhmät