Valaisimet

TuotehakuHae tuotenumeron tai nimen mukaan
Max. teho 100 lm. Ammattilaiskäyttöön suunniteltu erittäin kestävä ja monipuolinen Petzl-LED-otsavalaisin. Useita valaisutiloja lähityöskentelysta kaukovalaistukseen. Soveltuu käytettäväksi myös räjähdysalttiissa olosuhteissa.
Max. teho 90 lm. Ammattilaiskäyttöön suunniteltu erittäin kestävä ja monipuolinen Petzl-LED-otsavalaisin. Ladattava. Useita valaisutiloja lähityöskentelysta kaukovalaistukseen. Soveltuu käytettäväksi myös räjähdysalttiissa olosuhteissa.
Max. teho 80 lm. Ammattilaiskäyttöön suunniteltu erittäin kestävä ja monipuolinen Petzl-LED-otsavalaisin. Kaksi valaisutilaa lähityöskentelyyn ja liikkeeseen.
Max. teho 900 lm. Huipputehokas mutta kevyt otsavalaisin Petzl-teknologialla. REACTIVE LIGHTING -asetus: valaisin mukauttaa automaattisesti valaisukentän muodon ja tehon tarpeen mukaan. Myös punainen valo.
Max. teho 700 lm, Boost-tilassa 1100 lm. Petzlin monipuolisin ja tehokkain valaisin, silti ergonominen ja tasapainoinen käyttää. Ladattava, iskun- ja putoamisenkestävä. Face2face-toiminto, joka estää Duo-valaisinten käyttäjiä häikäisemästä toisiaan.
Max. teho 350 lm. Kevyt mutta tehokas ja tasaisen valon antava otsavalaisin Petzl-teknologialla. Ergonominen airfit-panta. Toimii myös Core-akulla.
Max. teho 500 lm. Erittäin kevyt mutta tehokas ja tasaisen valon antava otsavalaisin Petzl-teknologialla. Ergonominen airfit-panta. Toimii myös paristoilla.
Max. teho 300 lm. Erittäin kevyt ja kompakti mutta tehokas otsavalaisin Petzl-teknologialla. Myös punainen ja vilkkuva valo. Toimii myös Core-akulla.
Max. teho 450 lm. Erittäin kevyt ja kompakti mutta tehokas ja monipuolinen ladattava otsavalaisin Petzl-teknologialla. Myös punainen ja vilkkuva valo. Toimii myös paristoilla.
Max. teho 250 lm. Kompakti ja tehokas otsavalaisin peruskäyttöön. Toimii myös Core-akulla.
Max. teho 180 lm. Ledlenser iSEO 5R on ammattikäyttöön kehitetty ladattava otsavalaisin. Mukana tarvikkeet kypärään kiinnitystä varten.
UK 4AA on ATEX-hyväksytty käsivalaisin, joka kestää iskuja ja kovaa käyttöä. Xenon-polttimolla varustettu valaisin on vesi- ja pölytiivis sekä ruostumaton ja sähköä johtamaton.
Akku Petzl Swift RL Pro -otsalamppuun. Li-ion (2350 mAh), lataus Micro USB-B, latausaika 6 h. Paino 50 g.
Akku Petzlin Tikkina-, Tactikka- ja IKO-otsalampuille (lampuille, joissa Hybrid Concept -ominaisuus, eli toimivat paristoilla ja Core-akulla). Tehokas myös alhaisissa lämpötiloissa. Li-ion 1250 mAh, lataus USB:n kautta, latausaika 3 h.
Kypäräkiinnike mahdollistaa Petzl Pixa- ja Swift RL PRO -valaisimen kiinnittämisen suojakypärään. 

Tuoteryhmät