Muovikäsineet

TuotehakuHae tuotenumeron tai nimen mukaan
PVC-sormikas Eural Chemstar® 111.0300 on pehmeä ja mukava suojakäsine mm. ammattimaiseen siivoukseen ja suurtalouksiin. Vinyylikäsine eristää erittäin hyvin lämpöä ja sitä voidaan käyttää erittäin lämpimässä vedessä. Allergiatestattu. Ei sisällä tunnettuja allergisoivia aineita. Ei sisällä ftalaatteja (pehmennysaineita).
Suojakäsine 2003 on 340 mm pitkä ranteen suojaava käsine. Käsine suojaa erilaisilta nesteiltä, esimerkiksi öljyiltä. Suojakäsineessä on neulevuori.
Rouhepintainen, vuorellinen yleiskäsine karkeiden, terävien ja hiertävien esineiden käsittelyyn, joissa tarvitaan pitävä ote. Soveltuu sahaus- ja puutöihin, rakennustöihin, metallitöihin sekä metsätöihin. Rukkasta voidaan käyttää myös sisäkäsineen kanssa. Pysyy joustavana -50°C pakkasessa.
Keinoturkisvuori pvc-rukkaseen koko 10
Öljynkestävä puuvillavuorellinen pvc-yleiskäsine. Tilava muotoilu, hyvä pakkasenkesto. Kestävä kaksinkertainen Vinyyli 360° -pinnoite pysyy joustavana -50°C pakkasessa. Sileä TopGrip®-pinta antaa pitävän otteen kuivissa, kosteissa ja öljyisissä olosuhteissa. Vuori puuvillaa.
Joka Hold -pvc-sormikas on kestävä käsine karkeiden, terävien, hiertävien ja sileäpintaisten esineiden käsittelyyn, kun tarvitaan pitävää otetta. Soveltuu erinomaisesti kosteiden ja liukkaiden esineiden käsittelyyn ja asennustehtäviin. Erittäin kestävä 3-kertainen Vinyyli 360° pinnoite. Rouhea TopGrip®-pinta antaa pitävän otteen kuivissa, kosteissa ja öljyisissä olosuhteissa. Vuori puuvillaa.
Kemikaalisuojakäsine. Materiaalina PVC, ei sisällä ftalaattia. Kuvioitu kämmen, nukattu sisäpinta.

Tuoteryhmät