Cederroth-ensiaputuotteet

TuotehakuHae tuotenumeron tai nimen mukaan
Haavanhoitoautomaatti on helppo ja kätevä ratkaisu pienten haavojen hoitoon ja ensiapuasemien täydentäjäksi. Automaatissa on runsas määrä eri kokoisia ja tyyppisiä laastareita, myös haavapyyhkeitä ja leikkurilla leikattava Soft-laastari.
Haavanhoitoautomaatti Blue on helppo ja kätevä ratkaisu pienten haavojen hoitoon ja ensiapuasemien täydentäjäksi elintarviketeollisuuteen sekä keittiöihin. Automaatissa on runsas määrä eri kokoisia ja tyyppisiä laastareita, myös haavapyyhkeitä ja leikkurilla leikattava Soft-laastari.
Salvequick-laastariautomaatti eri laastarivaihtoehtoineen on helppokäyttöinen ratkaisu työpaikalle. Laastarit ovat aina saatavilla ja käyttövalmiina, läpinäkyvä kansi suojaa pölyltä. Laastarit ovat hygieenisesti irrotettavissa.
Cederrothin uudistunut, monipuolinen ensiapuasema. Asema sisältää edellisiä versioita enemmän tuotteita pienten haavojen hoitoon, jotka aiheuttavat suurimman osan vammoista työpaikoilla. Sisältö on kuitenkin muokattavissa erilaisiin hoitotarpeisiin. Uutuutena asema sisältää integroidun Soft-laastariannostelijan.
Cederroth-täydennyspakkaus ensiapuasemaan 51011026.
Cederroth täydennyspakkaus ensiapuasemaan 490920. Sisältö on päivitetty Eye & Wound Cleansing Spray:llä sekä Burn Gel palovammataitoksella. Tuot…
Cederroth Ensiapuasema Pro on varustettu erityisesti viiltohaavojen ja palovammojen hoitoon vaadituilla tuotteilla ja soveltuu mm. elintarviketeollisuuteen, keittiöihin ja teollisuuden sähkö- ja tulityöympäristöihin. Monipuolisesti varustetun ensiapuaseman avulla voidaan antaa nopeasti tehokasta ensiapua onnettomuustilanteessa.
Pieni haavanhoitopiste sisältää laastareita ja ensiapusiteitä. Soveltuu työpaikoille, joissa tapaturman riski on vähäinen.
Mukaan otettava ensiapulaukku erityisesti palovammojen ensiapuun. Laukussa on monipuolinen valikoima jäähdyttäviä ja kipua lievittäviä Cederroth Burn Gel -tuotteita, jotka soveltuvat ensimmäisen ja toisen asteen palovammojen hoitoon.
Cederroth First Aid Kit Small on pieni mutta hyvin varustettu ensiapulaukku. Kuorimateriaali on kestävää nylonkangasta, joka suojaa tuott…
Cederroth First Aid Kit Medium on hyvin varustettu ensiapulaukku, joka on valmistettu kulutusta kestävästä mattapintaisesta muotoon puristetusta kumim…
Cederroth First Aid Kit Large on hyvin varustettu ensiapulaukku, joka on valmistettu mattapintaisesta muotoon puristetusta kumimaisesta materiaalista,…
Reilun kokoinen ja hyvin varustettu ensiapupakki. Kovamuovista valmistettu pakki suojaa tuotteita pölyltä, lialta ja kosteudelta vaativissakin olosuhteissa. Pakkaus sisältää tuotteita verenvuotojen tyrehdyttämiseen, elvyttämiseen, palovammoihin sekä shokin, nyrjähdysten ja vähäisten silmävammojen hoitamiseen. Ulkokannessa erillinen laastariautomaatti.
SEINÄKIINNIKE ensiapulaukuille 190400
Cederroth First Aid Kit -ensiapupakkaukset ovat aina käden ulottuvilla ja valmiina käyttöön. Laukku täydentää hyvin kiinteästi seinään asennettua Cede…
Cederroth Soft -laastarit ovat innovatiivinen vaihtoehto perinteisille laastareille. Liimaton ja itsekiinnittyvä laastari pysyy hyvin kiinni käsin työskenneltäessä. Muotoiltavissa sormeen, käteen tai varpaaseen sopivaksi. Soveltuu kaikenlaisiin pieniin haavoihin ja pysyy paikoillaan jopa vedessä.
Cederroth Soft -laastarit ovat innovatiivinen vaihtoehto perinteisille laastareille. Liimaton ja itsekiinnittyvä laastari pysyy hyvin kiinni käsin työskenneltäessä.
Cederroth Soft -laastarit ovat innovatiivinen vaihtoehto perinteisille laastareille. Liimaton ja itsekiinnittyvä laastari pysyy hyvin kiinni käsin työskenneltäessä. Kapeampi malli.
Cederroth Soft -laastarit ovat innovatiivinen vaihtoehto perinteisille laastareille. Liimaton ja itsekiinnittyvä laastari pysyy hyvin kiinni käsin työskenneltäessä.
Cederroth Soft -laastarit ovat innovatiivinen vaihtoehto perinteisille laastareille. Liimaton ja itsekiinnittyvä laastari pysyy hyvin kiinni käsin työskenneltäessä.

Tuoteryhmät