Viilto- ja pistosuojakäsineet

TuotehakuHae tuotenumeron tai nimen mukaan
Vuorellinen 3/4-pinnoitettu lämmin viiltosuojakäsine G-Tek 41-1415 on saumattomuuden ansiosta mukava käyttää. Kokonaan pinnoitettuna se suojaa myös ko…
Polykor 16-319 on saumaton erittäin hyvän tuntuman omaava ohut viiltosuojakäsine. Se on kämmenpuolelta polyuretaanipinnoitettu hyvän pidon saamiseksi.…
Viiltosuojakäsine G-TEK 16-150 on saumaton luokan 3 viiltosuojattu työkäsine. Käsineen kämmenosa on PU-pinnoitettu, joka tuo kulutuskestävyyttä sekä k…
G-Tek Polykor 16-560E on hyvin suojaava, saumaton, hyvän tuntuman omaava viiltosuojakäsine. Materiaalina PolyKor-kuitu, kämmenpuolelta polyuretaanipinnoitettu hyvän pidon saamiseksi. Gauge 13.
G-Tek Polykor 16-366 on erittäin suojaava luokan F viiltosuojakäsine. Suojaavuudestaan huolimatta pitävä ja mahdollistaa hyvän kosketustuntuman. Nitriilipinnoite, vahvistettu peukalo.
Ansell HyFlex 11-518 on erittäin kevyt, istuva ja erinomaisen tuntoherkkyyden säilyttävä viiltosuojakäsine. Dyneema Diamond -kuitu ja ohut PU-pinnoite mahdollistavat tarkan työskentelyotteen mutta myös hankauskestävyyden.
11-561-käsineessä yhdistyvät luokan C viiltosuojaus ja pitävä tarttumaote ja tuntoherkkyys. Pinnoite on myös erittäin hengittävä. Soveltuu myös kevyesti öljyisiin olosuhteisiin sekä elintarvikekäyttöön.
Hexarmor 9014 Sharpmaster II on latexpinnoitettu työkäsine, jossa on markkinoiden paras pistosuojaus vuoren kerroksittaisen SuperFabric®-materiaalin a…
Korkein mahdollinen viillonsuoja vahvistetuissa kohdissa; ylittää EN 388-standardin mukaisen viillonsuojatason 5. 2-kerroksinen SuperFabric®-pinnoite …
Takaa hyvän tarttumaotteen ja napakan käyttötuntuman erinomaisella viiltosuojauksella. Kämmenpuoli kerrostettua HexArmorin SuperFabric®-materiaalia, lisäksi karkea nitriilipinnoite.
HexArmor NSR 3041 käsine on pistosuojattu koko käsineen alalta. Neulanpistosuoja on markkinoiden parhaimmistoa vuorin kerroksittaisen SuperFabric®-materiaalin ansiosta.
Poistunut valikoimasta, korvaava tuote HexArmor 9032.
116.540 on luokan B viilto- ja pistosuojakäsine. Suojaus perustuu käsineen materiaalina käytettyyn Typhoon®-kuituun, joka on yksi maailman vahvimmista kuiduista. Viiltosuojauksen lisäksi erinomainen hankaus- ja repäisykestävyys.
Granberg Protector 116.575 on luokan C viiltosuojakäsine erottuvalla hi-viz-värityksellä. Viiltosuojaus perustuu käsineen materiaalina käytettyyn Typhoon®-kuituun, joka on yksi maailman vahvimmista kuiduista. Kämmenpuolella on karkea nitriilipinnoite.
Granberg 113.1023 on luokan C viiltosuojakäsine kuuman- ja palonsuojauksella. Pintamateriaalina on erittäin kestävä vuohennahka, kiinniommeltu sataprosenttinen Kevlar®-vuori suojaa käsiä viiltohaavoilta. Liikkuvuus ja sormituntuma ovat erinomaiset pehmeän nahan ansiosta.
Suojakäsine Winter Cut 116.580 on viiltosuojattu talvikäsine, jossa on hiekkamainen nitriilipinnoite. Winter Cut -työkäsinettä suositellaan käytettävä…
GRANBERG 116.0995 on viillonsuojakäsine, joka on valmistettu sekoitekuidusta ja on pinnoitettu polyuretaanipinnoitteella. Työkäsine sopii erityisen hy…
Ansell HyFlex® 11-624 -viiltosuojakäsineessä yhdistyvät pehmeys, viileys ja viiltosuojaus (luokka B). Polyuretaanipinnoitteen erityiskoostumus tekee käsineistä joustavat ja hyvin istuvat. Pinnoite takaa myös varman otteen sekä kuivista että hieman öljyisistä kappaleista. Tilaustuote, ei varastovalikoimassa.
Ansell HyFlex 11-628 -viiltosuojakäsineet tarjoavat täydellisen tasapainoista käyttömukavuutta ja tuntoherkkyyttä, mutta myös viiltosuojausta (luokka B). Käsineissä on tavanomaista pidempi ranneke. Joustava ja istuva PU-pinnoite.
Ansell 80-813 -käsineessä yhdistyvät erinomainen tulenkestävyys, valokaarisuojaus, viiltosuoja (luokka C) ja käyttömukavuus. Kämmenpuolen neopreenipinnoite varmistaa vahvan pidon monenlaisissa toimintaympäristöissä.

Tuoteryhmät