Yritysinfo

Multisafe Oy on vuonna 1980 perustettu henkilönsuojainten myyntiin keskittynyt työturvallisuuden erikoisliike. Multisafe Oy on täysin suomalainen yhtiö ja on vuosien mittaan kehittynyt alansa merkittäväksi asiantuntijaliikkeeksi.

 

Edustamme alamme merkkituotteita ja arvostetut maailmanlaajuisesti tunnetut päämiehemme panostavat voimakkaasti suojaintarvikkeiden tuotekehitykseen.

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntemusta ja kokonaisvaltaista palvelua pitkäjänteisesti ja vastuuntuntoisesti täydellä luottamuksella. Olemme valmiit arvioimaan jokaisen työkohteen ja suunnittelemaan turvavarusteiden oikean ja tehokkaan käytön kaikissa tilanteissa, jotta työturvallisuus olisi paras mahdollinen. Riskinarviointi ja vaaranpaikkojen tunnistaminen on tärkeää, jotta työterveys- ja turvallisuus voidaan säilyttää ja ylläpitää!

 

Olemme Suomen Työturvallisuuden Liitto ry:n (STYL) pitkäaikainen jäsen sekä kuulumme Suomen Yrittäjät ry:een (Turun Yrittäjät).

 

Yhtiömme toimitilat varastoineen sijaitsevat Turussa Urusvuoren kaupunginosassa, mutta palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti.

 

Myymälä- ja näyttelytilamme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.30 ja työsuojainten verkkokauppamme palvelee yritysasiakkaita kellon ympäri. Vierailemalla kaupassamme saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa, voit sovittaa työvaatteita ja -kenkiä sekä tutustua muihinkin tuotteisiin. Noutoasiakkaillemme maksuvälineenä käyvät tiliasiakkaille lasku sekä yleisimmät pankki/luottokortit, ei käteismaksua.