4809 PLUM COMBIBOX DUO SILMÄNHUUHTELUASEMA, sis. 500 ml pH Neutral ja 1000 ml silmänh.

Tuotenumero: 103220

 

Pölytiivis, seinäänkiinnitettävä peilillä varustettu silmänhuuhteluasema, joka on valmistettu iskunkestävästä polystyreenistä. Sisältää 500 ml pH Neutral Duo neutraloivan huuhtelunesteen ja 1000 ml Duo huuhtelunesteen.

 

Plum Duo silmänhuuhteluratkaisu mahdollistaa molempien silmien huuhtelemisen samanaikaisesti. Silmävammat kohdistuvat usein molempiin silmiin, ja näissä tilanteissa Plum Duo säästää arvokasta aikaa. Duo huuhtelee valuttamalla hellävaraisesti silmänhuuhtelunestettä. Lisäksi pullon korkin muotoilu auttaa pitämään silmiä auki huuhtelun aikana.


Plum pH Neutral on 4,9 % fosfaattipuskuriliuos, joka neutraloi nopeasti vahvojakin happoja ja emäksiä. Liuoksella on todistetusti suojaava vaikutus silmävaurioiden syntyyn kemikaalionnettomuuksien yhteydessä. Tavallisen veden tai suolaliuoksen käyttö huuhtelee silmää ja näin poistaa kemikaalia silmästä, mutta pH Neutral -liuos neutraloi happoa/emästä, jolloin vaikutus on nopeampi ja merkittävämpi.

Plum pH Neutral -huuhtelun jälkeen suositellaan jatkamaan huuhtelua natriumkloridiliuoksella (Plum Eyewash) lääkäriin pääsyyn asti.

Huomioitava! Fluorivetyhappo/hydrofluoric acid -onnettomuuksissa pH Neutral ei sovellu ensiavuksi. Huuhteluliuos ei estä hapon voimakasta myrkyllistä ja korrosoivaa vaikutusta. 

 

Plum_pH_Neutral_graph.png



Lähetä tarjouspyyntö


Tuoteryhmät