PELTOR WS ALERT XPV SOLAR, BLUETOOTH Multipoint, MRX21A1WS7

Tuotenumero: 02319753

 

3M Peltor WS ALERT XPV on valoenergialla latautuva Bluetooth® MultiPoint -aktiivikuulonsuojain. Suojain mahdollistaa sekä tehokkaan kuulonsuojauksen että edistyneen ympäristöäänien kuulemisen ja kommunikaation.

 

Ympäristöäänien kuunteluun tarkoitetun ja melutasoon mukautuvan kuulonsuojauksen ansiosta kuulemiseen liittyvä tilannetietoisuus on entistä tehokkaampaa. 3M-uutuus, WAP (Work Audio Profiles), mahdollistaa uuden tavan valita suojaimen asetuksia työympäristösi mukaan, jotta tilannetietoisuus paranee erilaisissa olosuhteissa. PTL-painike keskeyttää suoratoiston ja aktivoi ympäristön kuulemisen.

 

Laite latautuu mistä tahansa ympärillä olevasta valosta Powerfoyle™ -aurinkokennojen avulla. (Lataaminen on tehokkainta auringonvalossa, mutta laite latautuu myös keinovalossa.) Virtalähteenä li-ion-akku. Suojain kytkeytyy pois päältä 4 tunnin käyttökatkon jälkeen.

 

Bluetooth MultiPoint mahdollistaa laitteen kytkemisen kahteen ulkoiseen laitteeseen. 

 

3M-mobiilisovelluksen (Connected Equipment) kautta voit helposti asettaa ja säätää kuulonsuojaimen toimintoja. Suojaimessa on helppokäyttöinen monitoimipainike, jonka toiminnot voit itse valita sovelluksen avulla.

 

Laadukkaassa äänentoistossa on valittavissa kaksi vaihtoehtoa: Pod ja Music.

 

Taustamelua vaimentava puomimikrofoni toistaa puheen selkeästi meluisissa ympäristöissä.

Vaihdettavat pehmusteet (hygieniasarja) ja tiivisteet. (HY82)

 


Hyväksyntä: EN 352-1:2020, SNR 30

Lähetä tarjouspyyntö


Tuoteryhmät