3M Speedglas G5-02 -hitsausmaski kaarevalla lasilla, 621120

Tuotenumero: 0369621120

 

3M™ Speedglas™ G5-02 -hitsausmaskissa on ensimmäisenä maailmassa kaareva automaattisesti tummuva hitsauslasi (ADF). Uuden lasiteknologian ansiosta lasi mukailee käyttäjän pään muotoa ja antaa erinomaisen näkyvyyden sivuille. Näkökenttä on 100 % leveämpi kuin suorissa hitsauslaseissa.

 

  • G5-02-maski on suunniteltu erityisesti TIG-hitsaajien tarpeisiin, ja nostaa automaattisesti tummuvien hitsauslasien näyttötarkkuuden uudelle tasolle. Edistyneen elektroniikan ja neljän valokaarianturin ansiosta lasi vaihtaa tummuusastetta luotettavasti pienilläkin virroilla TIG-hitsauksessa (esim. 1 ampeeri), eli huomattavasti uuden ISO 16321 -standardin TIG-vaatimuksia paremmin.
  • 3M Speedglas Natural Colour -teknologian ja uuden 2.5 vaalean tilan avulla hitsattava kohde näkyy tarkasti ennen hitsausta ja sen aikana. Värit näkyvät kirkkaampina ja luonnollisempina sekä vaaleassa että tummassa tilassa. Lasipaketin paksuus on vain 1/3 verrattuna ohuimpaan suoraan 3M-hitsauslasiin.
  • Kaarevan hitsauslasin ansiosta näkökenttä on erittäin laaja, mutta maskin profiili on silti kapea. Tämä helpottaa työskentelyä ahtaissa olosuhteissa.
  • Hitsauslasi on sertifioitu samoilla standardoiduilla iskunkestävyystesteillä, joita käytetään perinteisten suorien hitsauslasien kanssa: suodatin ja roiskesuoja täyttävät standardien EN 166:F ja EN 175:F vaatimukset, mikä tarkoittaa suojausta korkeintaan 45 m/s suurella voimalla nopeasti lentäviltä kappaleilta.
  • Ilmanohjausjärjestelmä mahdollistaa ilmavirran ohjaamisen kasvoille, visiiriin, tai näiden väliin, käyttäjälleen sopivasti.
  • Maskiin saatavana useita lisävarusteita, joilla voi lisätä suojaustasoa päässä, hartioissa ja/tai niskan alueella.
  • G5-02 on Bluetooth-yhteensopiva: 3M Connected Equipment -sovelluksen kautta on mahdollista käyttää lisätoimintoja ja tarkastella käyttötilastoja ja asiakirjoja.
 

Paino 535 g

Lisätietoja: lataa 3M G5-02 esite

 

 

 

Lähetä tarjouspyyntö


Tuoteryhmät