3M Speedglas G5-01 -hitsausmaski G5-01VC-hitsauslasilla, 611130

Tuotenumero: 0369611130

 

3M Speedglas G5-01-hitsausmaski automaattisesti tummuvalla G5-01VC-hitsauslasilla (variable color). Suunniteltu erityisesti raskaampiin hitsaus- ja hiontatöihin yhteistyössä ammattilaisten kanssa. 

Moottoroitu 3M Adflo -puhallin hankitaan erikseen. Saatavilla myös valmis G5-01VC Adflo -paketti.

 

  • G5-01-hitsausmaski tuo selkeämpää näkökentän hallintaa hitsaustöihin. Hitsauslasit on suunniteltu erityisesti vähentämään silmiin kohdistuvaa rasitusta siirryttäessa erittäin kirkkaasta näkökohteesta hämärämpään.
  • Saatavilla kahdella eri hitsauslasimallilla: VC (variable color) tai TW (tack welding). Molemmat ovat automaattisesti tummuvia ja kummassakin mallissa on suosittu 3M Speedglas Natural Color -teknologia, joka näyttää värit luonnollisina vaaleassa tilassa. 
  • G5-01VC -hitsauslasi hyödyntää myös 3M:n Variable Color -tekniikkaa: vaihtuva tummuusaste: 5, 8–14 ja nyt myös säädettävä värisävy (variable color) tummassa tilassa (sävyille 8–14), mikä mahdollistaa parhaimman kontrastin valinnan kussakin kohteessa. Sopii useimmille hitsausmenetelmille. Ks. myös G5-01TW-malli, jossa erillinen heppaustila, joka helpottaa nopeita siirtymiä pimeän ja valoisan tilan välillä.
  • Suuri (104 x 170 mm) ja kaareva kirkas suojavisiiri tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ylös- ja alaspäin sekä sivuille.
  • Natural Color -teknologian ansiosta hitsauslasin näkymä on kirkkaampi, tarkempi ja värikkäämpi. Automaattinen käynnistys/sammutus.
  • Innovatiivinen G5-01-maskin ilmanohjausjärjestelmä mahdollistaa ilmavirran ohjaamisen kasvoille, visiiriin, tai näiden väliin, käyttäjälleen sopivasti. 
  • Kapea profiili ja ergonominen muotoilu tekee maskista kevyen ja helpottaa työskentelyä ahtaissa hitsauskohteissa.
  • Maskiin saatavana useita lisävarusteita, joilla voi lisätä suojaustasoa päässä, hartioissa ja/tai niskan alueella.
  • G5-01-automaattilasit ovat Bluetooth-yhteensopivia: 3M Connected Equipment -sovelluksen kautta on mahdollista käyttää lisätoimintoja ja tarkastella käyttötilastoja ja asiakirjoja.
 
Hyväksyntä: EN175:B, EN379, EN166:B
 

Saatavilla myös G5-01TW-hitsauslasilla (611120)

 

Saatavilla myös pakettina, jossa mukana 3M Adflo -puhallin.

 

Ks. myös Speedglas G5-02, jossa kaarevan lasin ansiosta entistä laajempi näkökenttä!

 

 

 

 

 

 

Lähetä tarjouspyyntö


Tuoteryhmät