4737 Plum BodyNeutrAll, 100 ml, dekontaminaatioliuos iholle, vaatteille ja pinnoille

Tuotenumero:

 

Plum BodyNeutrAll on tehokas ja laaja-alaisesti vaikuttava dekontaminaatioliuos iholle, pinnoille ja vaatteille. 100 ml taskukokoinen pullollinen liuosta riittää käsivarren mitan tai n. 1 m2 pinta-alan käsittelyyn. Dekontaminaatioliuos mahdollistaa onnettomuustilanteissa tehokkaan ensiavun välittömästi tapahtumapaikalla.

 

BodyNeutrAll soveltuu käytettäväksi, kun iholle, vaatteille ja pinnoille on päätynyt syövyttäviä, myrkyllisiä ja vaarallisia aineita, kuten vahvoja happoja ja emäksiä, oksidantteja, formaldehydiä, fenoleita, orgaanisia liuottimia, fluorivetyhappoa tai fluorideita.


Liuos on laaja-alaisen vaikuttavuutensa ja turvallisuutensa ansiosta käyttökelpoinen myös tilanteissa, joissa vaarallisia kemikaaleja ei välttämättä tunneta. Käytölle ei ole rajoituksia, mutta liuoksen päätymistä silmiin tai vaurioituneelle iholle pitää välttää. Näissä tilanteissa on käytettävä silmänhuuhtelua ja/tai haavanpuhdistetta.

 

Vaikuttavat aineet:

  • Askorbiinihappo voimakkaasti hapettavien aineiden neutralointiin (käsitelty pinta muuttuu punaiseksi, kun hapettavat aineet on neutraloitu)
  • Aminohappopuskuri happojen ja emästen neutralointiin
  • Aminohappoglysiini formaldehydin ja fenolien sitomiseen
  • Kalsiumkloridi fluorin saostamiseen, myös fluorivetyhapon inaktivointi
  • Polyetyleeniglykoli ja glyseroli

Sertifioinnit:

Luokiteltu luokan I lääkinnälliseksi laitteeksi EU-asetuksen 2017/745 mukaisesti.

DIN 14555-12


Saatavana myös muut pakkaukset: 

4735 5 l kannettava suihku

4736 600 ml suihkepullo

 

Säilytysaika 3 vuotta.

 

Lähetä tarjouspyyntö


Tuoteryhmät