PELTOR WS ALERT XPI BLUETOOTH MultiPoint MRX21P3E3WS6 kypäräkiinnitteinen

Tuotenumero: 0231977

 

Peltor WS Alert XPI -suojain, jossa mm. mahdollisuus luoda Bluetooth-yhteys kahteen ulkoiseen laitteeseen sekä 3M Connected Equipment -mobiilisovellus. Voit keskittyä työhösi turvallisesti meluisassakin ympäristössä, ollen silti tavoitettavissa, ja säilyttäen havainnointi- ja kommunikointimahdollisuuden. 

 

Suojaimessa on sisäänrakennettuna uusin Bluetooth 4.2 MultiPoint-teknologia. Käyttäjät voivat käyttää kahta eri Bluetooth®-laitetta kuuntelemiseen ja puhumiseen: suojain yhdistyy kahteen matkapuhelimeen, matkapuhelimeen ja DECT-puhelimeen tai matkapuhelimeen ja kaksisuuntaiseen radioon.

 

Uutena ominaisuutena on 3M Connected Equipment -mobiilisovellus, jonka avulla voi tehdä helposti kuulonsuojaimen säädöt, navigoida valikkojen välillä ja muuttaa asetuksia. Sovellus tarjoaa myös käyttöohjeet (sekä tekstinä että videoina), usein kysytyt kysymykset, teknisen tuen yhteystiedot ja tekniset tiedot. Sovellus on saatavana usealla eri kielellä, myös suomeksi. Yhteensopiva iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa.

 

Lisäksi Peltor WS Alert XPI on aktiivinen kuuleva kuulonsuojainradio, joka tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan suojan haitallista melua vastaan. Samalla se parantaa turvallisuutta, sillä sen aktiivinen kuuleva kuulonsuojain -toiminto vaimentaa voimakkaat ja vahvistaa heikot äänet. Ympäristön ääntä on mahdollista säätää, jolloin kommunikointi vieressä olijoiden kanssa on mahdollista. Lisäksi Push to Listen -toiminto. Suojain on varustettu taustamelua suodattavalla mikrofonilla.

 

Radio lisää työviihtyvyyttä ja ääni tulee kupuihin stereona bassotoistolla, joka sopii etenkin musiikin kuunteluun. Radioasemat on mahdollista tallentaa muistipaikkoihin. Peltor Alertin lyhyt, joustava antenni takaa erinomaisen kuuluvuuden ilman häiriöitä vaikeissakin olosuhteissa.

 

Peltor WS Alert XPI MRX21P3E3WS6 -kuulonsuojaimen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Uusin Bluetooth 4.2. -teknologia, MultiPoint mahdollistaa yhdistämisen yhteen tai kahteen ulkoiseen laitteeseen
  • Connected Equipment -mobiilisovellus
  • Parannettu taustamelun suodatus
  • Entisestään parannettu äänenlaatu
  • Push to Listen -toiminto
  • Mahdollisuus ohjata suoratoistoa (play/pause/skip) suoraan suojaimessa olevilla näppäimillä, koskematta puhelimeen
  • Automaattinen paritustoiminto 
  • Kuuleva ominaisuus
  • FM-radio
  • Virtalähteenä 2 AA-paristoa

 

Mallissa saatavana kaksi uutta kupuväriä: sininen ja roosa (molemmat vaihtoehdot tulevat pakkauksen mukana). Lisää kupuvaihtoehtoja saatavana erikseen.

 

Saatavana myös päälakisangallinen versio, sekä paketti jossa mukana ladattava akku.

 

 

Katso myös: 3M WS Alert X, kevyempi malli jossa vastaavat erinomaiset kommunikaatiotoiminnot, Bluetooth ja kuulonsuojaus, mutta ei Multipoint- tai radio-ominaisuuksia.

 Vaimennusarvot: H=34 dB M=27 dB L=18 dB, SNR=30

Lähetä tarjouspyyntö


Tuoteryhmät