3M Speedglas -tuotesarja - ammattilaisen valinta hitsaukseen

 

3M Speedglas on ammattilaisen valinta hitsaustöihin. Huolella kehitetty, innovatiivinen tuotesarja sisältää laadukkaan vaihtoehdon kaikkiin työtilanteisiin. Tuotteet mahdollistavat turvallisen ja mukavan työskentelyn ilman kompromisseja. 

 

Katso alta Speedglas-tuotteemme.


 

3M_Speedglas_kyttj_kopio.jpg

 

Kaikki 3M Speedglas -hitsauslasit ovat automaattisesti tummuvia. Laadukkaat pääpantamekanismit lisäävät merkittävästi käyttömukavuutta. 

 

Speedglas-hitsausmaskeihin on yhdistettävissä 3M Adflo -puhallinyksikkö, joka on suunniteltu erityisesti hitsaustöihin. Saatavilla on paketteja jotka sisältävät tarpeitasi vastaavan maskin ja Adflo-puhaltimen. Maskeihin voi yhdistää myös paineilmasäätimen 3M Versaflo V-500E.

 

 

 

3M Speedglas -valikoimamme: 


Speedglas G5-01

3M_Speedglas_G5-01_G5-01TW_611120.jpg


Hitsausmaski, joka mukautuu työtapoihin. Erinomainen käyttömukavuus ja mukautettavuus monipuolisten lisäosien avulla. Kehitetty yhteistyössä raskaiden hitsaustöiden ammattilaisten kanssa.

 • G5-01 -maskeja on saatavilla kahdella automaattilasilla VC (variable color) ja TW (tack welding). Molemmat tarjoavat suositun 3M™ Speedglas™ Natural Colour -teknologian ja upean kirkkaan näkymän ennen hitsausta, sen aikana ja jälkeen. Hitsauslasit on suunniteltu erityisesti vähentämään silmiin kohdistuvaa rasitusta.

 • VC-lasissa säädettävä värisävy tummassa tilassa (sävyille 8–14), mikä mahdollistaa parhaimman kontrastin valinnan kussakin kohteessa. TW-lasissa erityisesti heppaukseen soveltuva erityistila, joka helpottaa nopeita siirtymiä pimeän ja valoisan tilan välillä. 

 • Suuri ja kaareva kirkas suojavisiiri tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ylös- ja alaspäin sekä sivuille.
 • Innovatiivinen G5-01-ilmanohjausjärjestelmä. Kapea profiili ja ergonominen muotoilu tekee maskista kevyen ja helpottaa työskentelyä ahtaissa hitsauskohteissa.
 • Saatavana myös pakettina Adflo-yksikön kanssa!

 

Speedglas G5-02

G5-02_hitsausmaski.jpg

 

Innovatiivisessa 3M Speedglas G5-02 -hitsausmaskissa ensimmäisenä maailmassa kaareva automaattisesti tummuva hitsauslasi!

 • Uuden lasiteknologian ansiosta lasi mukailee käyttäjän pään muotoa ja antaa erinomaisen näkyvyyden sivuille. Näkökenttä on 100 % leveämpi kuin suorissa hitsauslaseissa. 
 • Maskin profiili on kuitenkin kapea, mikä helpottaa työskentelyä merkittävästi erityisesti ahtaissa olosuhteissa.
 • Hitsauslasi nostaa automaattisesti tummuvien hitsauslasien näyttötarkkuuden uudelle tasolle. Lasipaketin paksuus on vain 1/3 verrattuna ohuimpaan suoraan 3M-hitsauslasiin.

 

Speedglas 9100-sarja

 

3M Speedglas 9100 -sarja on monipuolinen kokonaisuus erilaisia maski- ja lasivaihtoehtoja erilaisiin työtilanteisiin. Kaikissa sarjan malleissa on hyvän ergonomian ja käyttömukavuuden varmistavat pääpannat ja kasvotiivisteet säätömahdollisuuksin.

 • 9100XXi: 9100-hitsausmaski sivuikkunoilla ja XXi-automaattilasilla. Ulkokuoressa ulkoiset ohjaimet, jotka mahdollistavat hionta- ja muistitilojen nopean ja helpon käytön. Uusien optisten ominaisuuksien ansiosta hitsauslasin näkymä on kirkkaampi, tarkempi ja värikkäämpi. Laajempi näkökenttä sivuikkunoiden ansiosta. 

 • 9100FX Air: 9100 FX Air -hitsausmaski XXi-automaattilasilla. TH3-luokan ilmastoitu hitsausmaski, käytetään 3M Adflo -puhallinyksikön kanssa. Letkut kiinnitetään päänauhaston alaosaan itse maskin sijaan, helposti yhdellä kädellä operoitavalla Quick Release Swivel -mekanismilla. Näkökenttää laajentavat sivuikkunat.

 • 9100 MP-Lite: Maski on myös EN 812 -standardin mukainen kolhupäähine. Se suojaa päätä kolhuilta ja naarmuilta esim. matalissa tiloissa. Saatavilla myös 9100 MP -hitsauskypärä, joka on huippulaadukas hitsausmaski ja samalla EN 397 -standardin mukainen suojakypärä. (Myydään pakettina yhdessä Adflo-puhaltimen kanssa.) MP Multi Protection -järjestelmä on kehitetty varmistamaan monipuolinen suojautumismahdollisuus myös hitsaajille, ja maskeihin onkin yhdistettävissä myös kuulonsuojaimet.

  3M_9100_MP_kuva_II.jpg

 

Speedglas 100 ja 100QR

 

3M Speedglas 100 on luotettava automaattinen hitsausmaski. Erinomainen optinen laatu ja miellyttävä pääpanta. Kiinteä tummuus 10 sekä vaalea asento 3 esim. hiontaa varten. Iskunkestävyys EN 175:B-mukaisesti.

Saatavilla myös Speedglas100QR, joka on helpolla pikakiinnityksellä suojakypärään kiinnitettävä hitsausmaski. QR (quick release) -kiskon avulla maski on nopeasti irrotettavissa kokonaan tai nostettavissa yläasentoon.

 

 

Katso kaikki hitsausmaskimme täältä!

 

 

Ajankohtaista

Lisää turvallisuutta pimeään vuodenaikaan: heijastumia ja epätarkkuuksia vähentävät suojalasit Univetilta

29.09.2022
Vähäinen luonnonvalo yhdistettynä voimakkaaseen keinovalaistukseen lisää usein häiritseviä heijastuksia ja epätarkkuuksia näkökentässä suojalasien käyttäjillä.

EuroSafety-messut 13.–15.9.2022

12.08.2022
Työturvallisuuden ja henkilönsuojausalan suurtapahtuma EuroSafety järjestettiin Tampereella 13.–15.9.2022. Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme menestyksekkäästä tapahtumasta!

3M Speedglas -tuotesarja - ammattilaisen valinta hitsaukseen

06.05.2022
Huolella kehitetty, innovatiivinen hitsausmaskisarja tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon kaikkiin työtilanteisiin. Katso valikoimamme täältä!

Uutuus-puhallinsuojain erityisesti talvisäähän! CleanSpace® pitää pakkasen käyttäjän kasvojen ulkopuolella.

07.12.2021
Kun lämpötila laskee 20 pakkasasteeseen, innovatiivinen CleanSpace on tutkitusti ainoa puhallinsuojain, jossa on plusasteita naamarin sisällä.

Hyvät huurtumattomat suojalasit pienentävät riskejä

17.03.2021
Hengityssuojainta tai suu-nenäsuojaa käytettäessä suojalasien huurtumiseneston merkitys korostuu.