3M Speedglas -tuotesarja - ammattilaisen valinta hitsaukseen

 

3M Speedglas on ammattilaisen valinta hitsaustöihin. Huolella kehitetty, innovatiivinen tuotesarja sisältää laadukkaan vaihtoehdon kaikkiin työtilanteisiin. Tuotteet mahdollistavat turvallisen ja mukavan työskentelyn ilman kompromisseja. 

 

Katso alta Speedglas-tuotteemme.


 

3M_Speedglas_kyttj_kopio.jpg

 

Kaikki 3M Speedglas -hitsauslasit ovat automaattisesti tummuvia. Laadukkaat pääpantamekanismit lisäävät merkittävästi käyttömukavuutta. 

 

Speedglas-hitsausmaskeihin on yhdistettävissä 3M Adflo -puhallinyksikkö, joka on suunniteltu erityisesti hitsaustöihin. Saatavilla on paketteja jotka sisältävät tarpeitasi vastaavan maskin ja Adflo-puhaltimen. Maskeihin voi yhdistää myös paineilmasäätimen 3M Versaflo V-500E.

 

 

 

3M Speedglas -valikoimamme: 


Speedglas G5-01

3M_Speedglas_G5-01_G5-01TW_611120.jpg


Hitsausmaski, joka mukautuu työtapoihin. Erinomainen käyttömukavuus ja mukautettavuus monipuolisten lisäosien avulla. Kehitetty yhteistyössä raskaiden hitsaustöiden ammattilaisten kanssa.

 • G5-01 -maskeja on saatavilla kahdella automaattilasilla VC (variable color) ja TW (tack welding). Molemmat tarjoavat suositun 3M™ Speedglas™ Natural Colour -teknologian ja upean kirkkaan näkymän ennen hitsausta, sen aikana ja jälkeen. Hitsauslasit on suunniteltu erityisesti vähentämään silmiin kohdistuvaa rasitusta.

 • VC-lasissa säädettävä värisävy tummassa tilassa (sävyille 8–14), mikä mahdollistaa parhaimman kontrastin valinnan kussakin kohteessa. TW-lasissa erityisesti heppaukseen soveltuva erityistila, joka helpottaa nopeita siirtymiä pimeän ja valoisan tilan välillä. 

 • Suuri ja kaareva kirkas suojavisiiri tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ylös- ja alaspäin sekä sivuille.
 • Innovatiivinen G5-01-ilmanohjausjärjestelmä. Kapea profiili ja ergonominen muotoilu tekee maskista kevyen ja helpottaa työskentelyä ahtaissa hitsauskohteissa.
 • Saatavana myös pakettina Adflo-yksikön kanssa!

 

Speedglas G5-02

G5-02_hitsausmaski.jpg

 

Innovatiivisessa 3M Speedglas G5-02 -hitsausmaskissa ensimmäisenä maailmassa kaareva automaattisesti tummuva hitsauslasi!

 • Uuden lasiteknologian ansiosta lasi mukailee käyttäjän pään muotoa ja antaa erinomaisen näkyvyyden sivuille. Näkökenttä on 100 % leveämpi kuin suorissa hitsauslaseissa. 
 • Maskin profiili on kuitenkin kapea, mikä helpottaa työskentelyä merkittävästi erityisesti ahtaissa olosuhteissa.
 • Hitsauslasi nostaa automaattisesti tummuvien hitsauslasien näyttötarkkuuden uudelle tasolle. Lasipaketin paksuus on vain 1/3 verrattuna ohuimpaan suoraan 3M-hitsauslasiin.

 

Speedglas 9100-sarja

 

3M Speedglas 9100 -sarja on monipuolinen kokonaisuus erilaisia maski- ja lasivaihtoehtoja erilaisiin työtilanteisiin. Kaikissa sarjan malleissa on hyvän ergonomian ja käyttömukavuuden varmistavat pääpannat ja kasvotiivisteet säätömahdollisuuksin.

 • 9100XXi: 9100-hitsausmaski sivuikkunoilla ja XXi-automaattilasilla. Ulkokuoressa ulkoiset ohjaimet, jotka mahdollistavat hionta- ja muistitilojen nopean ja helpon käytön. Uusien optisten ominaisuuksien ansiosta hitsauslasin näkymä on kirkkaampi, tarkempi ja värikkäämpi. Laajempi näkökenttä sivuikkunoiden ansiosta. 

 • 9100FX Air: 9100 FX Air -hitsausmaski XXi-automaattilasilla. TH3-luokan ilmastoitu hitsausmaski, käytetään 3M Adflo -puhallinyksikön kanssa. Letkut kiinnitetään päänauhaston alaosaan itse maskin sijaan, helposti yhdellä kädellä operoitavalla Quick Release Swivel -mekanismilla. Näkökenttää laajentavat sivuikkunat.

 • 9100 MP-Lite: Maski on myös EN 812 -standardin mukainen kolhupäähine. Se suojaa päätä kolhuilta ja naarmuilta esim. matalissa tiloissa. Saatavilla myös 9100 MP -hitsauskypärä, joka on huippulaadukas hitsausmaski ja samalla EN 397 -standardin mukainen suojakypärä. (Myydään pakettina yhdessä Adflo-puhaltimen kanssa.) MP Multi Protection -järjestelmä on kehitetty varmistamaan monipuolinen suojautumismahdollisuus myös hitsaajille, ja maskeihin onkin yhdistettävissä myös kuulonsuojaimet.

  3M_9100_MP_kuva_II.jpg

 

Speedglas 100 ja 100QR

 

3M Speedglas 100 on luotettava automaattinen hitsausmaski. Erinomainen optinen laatu ja miellyttävä pääpanta. Kiinteä tummuus 10 sekä vaalea asento 3 esim. hiontaa varten. Iskunkestävyys EN 175:B-mukaisesti.

Saatavilla myös Speedglas100QR, joka on helpolla pikakiinnityksellä suojakypärään kiinnitettävä hitsausmaski. QR (quick release) -kiskon avulla maski on nopeasti irrotettavissa kokonaan tai nostettavissa yläasentoon.

 

 

Katso kaikki hitsausmaskimme täältä!

 

 

Ajankohtaista

3M-uutuus: WS Alert XPV - valolla latautuva kuulonsuojain

03.05.2024
3M on tuonut markkinoille maailman ensimmäisen valoenergialla latautuvan kuulonsuojaimen: WS Alert XPV Solar latautuu Powerfoyle™-aurinkokennojen avulla mistä tahansa ympärillä olevasta valosta.

TALVIALE! Valikoima talvivaatteita nyt -20 %

19.02.2024
Varaudu kevään yllätyspakkasiin ja ensi talveen! Myymälässämme erä laadukkaita talvivaatteita nyt -20 %.

Joulutervehdys ja vuodenvaihteen aukioloajat

14.12.2023
Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2024!

Tehokas ensiapu-uutuus kemikaalionnettomuuksien varalta: Plum BodyNeutrAll

23.11.2023
Valikoimassamme nyt uutuustuote turvalliseen ja tehokkaaseen dekontaminaatioon: Plum BodyNeutrAll -dekontaminaatiolius ja hätäsuihku.

Odotettu uutuus! Suojalasit lukulasivahvuuksilla

16.05.2023
Univet on kehittänyt kauan odotetun uutuuden: Univet 571 -suojalasin, joka on saatavana +1.0 - +3.0 -vahvuuksilla.