Odotettu uutuus! Suojalasit lukulasivahvuuksilla

 

Univet on kehittänyt kauan odotetun uutuuden: huipputyylikkään 571-suojalasin, joka on saatavana +1.0 – +3.0 -vahvuuksilla.

 

Uuden Univet 571-sarjan suojalaseissa yhdistyvät EN166-tason suojaavuus ja lukulasivahvuudet. Kestävä, kevyt ja tyylikäs suojalasi on erittäin miellyttävä käyttää, ja helpottaa merkittävästi suojalasien käyttöä henkilöillä, jotka tarvitsevat myös lukulaseja.

 

Univet_Contemporary_kyttj_pieni.png

image004.png

 Univet_Contemporary_vahvuudet.png

 

571-sarjassa on saatavana myös jälleenmyyjille näyttävä point of sale -kokonaisuus, joka sisältää sovituslasit ilman vahvuuksia, peilin ja valikoiman suojalaseja eri vahvuuksilla myyntipakkauksissa (yht. 25 kpl). Sijoitetaan pöydälle.

 

Univet_Contemporary_teline.png

 

 


MIKÄ UNIVET ON?

 

Univet on suojalasibrändi, joka valmistaa suojalaseja, jotka tarjoavat äärimmäisen tyylin, muotoilun, toimivuuden ja suojan. Italialainen yhtiö näyttää tietä innovaatioissa ja teknologian kehityksessä. Univet on kehittänyt monia suojalasien edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten erinomaiset Vanguard-pinnoitteet, SoftPad (patentoitu sandan pää, joka mahdollistaa vertaansa vailla olevan mukavuuden käyttäjille) ja Zero noise (suojalasit, jotka on sovitettu käytettäväksi kuulonsuojainten kanssa).

 

 

Ajankohtaista

Tehokas ensiapu-uutuus kemikaalionnettomuuksien varalta: Plum BodyNeutrAll

23.11.2023
Valikoimassamme nyt uutuustuote turvalliseen ja tehokkaaseen dekontaminaatioon: Plum BodyNeutrAll -dekontaminaatiolius ja hätäsuihku.

Odotettu uutuus! Suojalasit lukulasivahvuuksilla

16.05.2023
Univet on kehittänyt kauan odotetun uutuuden: Univet 571 -suojalasin, joka on saatavana +1.0 - +3.0 -vahvuuksilla.

Sundström-puhallinsuojaimille jopa viiden vuoden takuu!

18.04.2023
Tiesitkö, että Sundström Safety antaa SR 500- ja SR 700 -puhallinsuojaimilleen jopa viiden vuoden / 5000 käyttötunnin pidennetyn takuun?

Univet Vanguard pinnoite suojalaseille

13.02.2023
Vanguard on Univet Optical Technologiesin kehittämä ainutlaatuinen ominaisuus, jota käytetään osassa Univet-suojalaseista erinomaisen naarmuuntumis- ja huurtumiseneston saavuttamiseksi.

Sundström SR 574 - hitsausmaski suosittuun SR 570 -kasvosuojaimeen

23.01.2023
Sundström on kehittänyt hitsausmaskin arvostettuun ja suosittuun SR 570 -kasvonsuojainmalliinsa. Nyt huippuluokan hengityssuojainjärjestelmään voi yhdistää kestävän ja ensiluokkaisen hitsausmaskin!