Odotettu uutuus! Suojalasit lukulasivahvuuksilla

 

Univet on kehittänyt kauan odotetun uutuuden: huipputyylikkään 571-suojalasin, joka on saatavana +1.0 – +3.0 -vahvuuksilla.

 

Uuden Univet 571-sarjan suojalaseissa yhdistyvät EN166-tason suojaavuus ja lukulasivahvuudet. Kestävä, kevyt ja tyylikäs suojalasi on erittäin miellyttävä käyttää, ja helpottaa merkittävästi suojalasien käyttöä henkilöillä, jotka tarvitsevat myös lukulaseja.

 

Univet_Contemporary_kyttj_pieni.png

image004.png

 Univet_Contemporary_vahvuudet.png

 

571-sarjassa on saatavana myös jälleenmyyjille näyttävä point of sale -kokonaisuus, joka sisältää sovituslasit ilman vahvuuksia, peilin ja valikoiman suojalaseja eri vahvuuksilla myyntipakkauksissa (yht. 25 kpl). Sijoitetaan pöydälle.

 

Univet_Contemporary_teline.png

 

 


MIKÄ UNIVET ON?

 

Univet on suojalasibrändi, joka valmistaa suojalaseja, jotka tarjoavat äärimmäisen tyylin, muotoilun, toimivuuden ja suojan. Italialainen yhtiö näyttää tietä innovaatioissa ja teknologian kehityksessä. Univet on kehittänyt monia suojalasien edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten erinomaiset Vanguard-pinnoitteet, SoftPad (patentoitu sandan pää, joka mahdollistaa vertaansa vailla olevan mukavuuden käyttäjille) ja Zero noise (suojalasit, jotka on sovitettu käytettäväksi kuulonsuojainten kanssa).

 

 

Ajankohtaista

3M-uutuus: WS Alert XPV - valolla latautuva kuulonsuojain

03.05.2024
3M on tuonut markkinoille maailman ensimmäisen valoenergialla latautuvan kuulonsuojaimen: WS Alert XPV Solar latautuu Powerfoyle™-aurinkokennojen avulla mistä tahansa ympärillä olevasta valosta.

TALVIALE! Valikoima talvivaatteita nyt -20 %

19.02.2024
Varaudu kevään yllätyspakkasiin ja ensi talveen! Myymälässämme erä laadukkaita talvivaatteita nyt -20 %.

Joulutervehdys ja vuodenvaihteen aukioloajat

14.12.2023
Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2024!

Tehokas ensiapu-uutuus kemikaalionnettomuuksien varalta: Plum BodyNeutrAll

23.11.2023
Valikoimassamme nyt uutuustuote turvalliseen ja tehokkaaseen dekontaminaatioon: Plum BodyNeutrAll -dekontaminaatiolius ja hätäsuihku.

Odotettu uutuus! Suojalasit lukulasivahvuuksilla

16.05.2023
Univet on kehittänyt kauan odotetun uutuuden: Univet 571 -suojalasin, joka on saatavana +1.0 - +3.0 -vahvuuksilla.