Uutuus-puhallinsuojain erityisesti talvisäähän! CleanSpace® pitää pakkasen käyttäjän kasvojen ulkopuolella.

 

CleanSpace® on innovatiivinen puhallinsuojain, joka suojaa käyttäjää pakkasilmalta ja on kompaktiudessaan vailla vertaa.

 

CleanSpace on aktiivinen hengityksensuojain, jossa ei ole letkuja eikä vyötärölle asetettavaa puhallinlaitetta. Kaikki on koottu yhteen kompaktiin ja kevyeen yksikköön, joka sijoittuu käyttäjän pään taakse. Innovatiivinen tekniikka mahdollistaa käyttäjän vapaan liikkumisen.

Palkittu muotoilu ja hengityksestä aktivoituva hiljainen moottori takaavat työntekijöille tehokkaan suojan pölyä, kaasuja ja höyryjä vastaan. Kaikilla tuotteilla on TM3-luokitus.
 
Talviaikana CleanSpace-suojaimen etu muihin puhallinsuojaimiin verrattuna korostuu: Kun lämpötila laskee 20 pakkasasteeseen, innovatiivinen CleanSpace on ainoa puhallinsuojain, jossa on plusasteita naamarin sisällä.
Tämä on osoitettu Työterveyslaitoksen kattavassa testissä markkinoilla olevista hengityksensuojaimista kylmissä olosuhteissa.
CleanSpacen etu kylmässä säässä perustuu uudenlaiseen ilmanpuhdistustekniikkaan, joka mukautuu hengitysrytmiin. Suojain puhaltaa puhdistettua ilmaa naamariin vain käyttäjän hengittäessä. Tämä auttaa pitämään lämpötilan suojaimen sisäpuolella jatkuvasti vähintään 0°C-asteisena. (Työterveyslaitos (2019): Hengityksensuojainten toimivuus kylmässä)
 
Kylmän ilman hengittäminen voi aiheuttaa suurta epämukavuutta ja lisätä terveysongelmien, kuten astman ja korkean verenpaineen riskiä. On myös tunnettu ongelma, että kylmissä olosuhteissa hengityksensuojaimiin voi kertyä kosteutta ja pakkasta, mikä pahimmassa tapauksessa muodostaa jäätä uloshengitysventtiiliin, jolloin naamari ei ole enää tiivis.
 
CleanSpace-sarja on saatavilla kokonaamarilla sekä puolinaamarilla. Katso kaikki tuotteet täältä!
 
CleanSpace_Ultra_kyttjkuva.jpeg
 
 
CleanSpace_kyttjkuva.jpeg
 
 

Ajankohtaista

Odotettu uutuus! Suojalasit lukulasivahvuuksilla

16.05.2023
Univet on kehittänyt kauan odotetun uutuuden: Univet 571 -suojalasin, joka on saatavana +1.0 - +3.0 -vahvuuksilla.

Sundström-puhallinsuojaimille jopa viiden vuoden takuu!

18.04.2023
Tiesitkö, että Sundström Safety antaa SR 500- ja SR 700 -puhallinsuojaimilleen jopa viiden vuoden / 5000 käyttötunnin pidennetyn takuun?

Univet Vanguard pinnoite suojalaseille

13.02.2023
Vanguard on Univet Optical Technologiesin kehittämä ainutlaatuinen ominaisuus, jota käytetään osassa Univet-suojalaseista erinomaisen naarmuuntumis- ja huurtumiseneston saavuttamiseksi.

Sundström SR 574 - hitsausmaski suosittuun SR 570 -kasvosuojaimeen

23.01.2023
Sundström on kehittänyt hitsausmaskin arvostettuun ja suosittuun SR 570 -kasvonsuojainmalliinsa. Nyt huippuluokan hengityssuojainjärjestelmään voi yhdistää kestävän ja ensiluokkaisen hitsausmaskin!

Joulutervehdys ja vuodenvaihteen aukioloajat

18.12.2022
Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2023!