Uutuus-puhallinsuojain erityisesti talvisäähän! CleanSpace® pitää pakkasen käyttäjän kasvojen ulkopuolella.

 

CleanSpace® on innovatiivinen puhallinsuojain, joka suojaa käyttäjää pakkasilmalta ja on kompaktiudessaan vailla vertaa.

 

CleanSpace on aktiivinen hengityksensuojain, jossa ei ole letkuja eikä vyötärölle asetettavaa puhallinlaitetta. Kaikki on koottu yhteen kompaktiin ja kevyeen yksikköön, joka sijoittuu käyttäjän pään taakse. Innovatiivinen tekniikka mahdollistaa käyttäjän vapaan liikkumisen.

Palkittu muotoilu ja hengityksestä aktivoituva hiljainen moottori takaavat työntekijöille tehokkaan suojan pölyä, kaasuja ja höyryjä vastaan. Kaikilla tuotteilla on TM3-luokitus.
 
Talviaikana CleanSpace-suojaimen etu muihin puhallinsuojaimiin verrattuna korostuu: Kun lämpötila laskee 20 pakkasasteeseen, innovatiivinen CleanSpace on ainoa puhallinsuojain, jossa on plusasteita naamarin sisällä.
Tämä on osoitettu Työterveyslaitoksen kattavassa testissä markkinoilla olevista hengityksensuojaimista kylmissä olosuhteissa.
CleanSpacen etu kylmässä säässä perustuu uudenlaiseen ilmanpuhdistustekniikkaan, joka mukautuu hengitysrytmiin. Suojain puhaltaa puhdistettua ilmaa naamariin vain käyttäjän hengittäessä. Tämä auttaa pitämään lämpötilan suojaimen sisäpuolella jatkuvasti vähintään 0°C-asteisena. (Työterveyslaitos (2019): Hengityksensuojainten toimivuus kylmässä)
 
Kylmän ilman hengittäminen voi aiheuttaa suurta epämukavuutta ja lisätä terveysongelmien, kuten astman ja korkean verenpaineen riskiä. On myös tunnettu ongelma, että kylmissä olosuhteissa hengityksensuojaimiin voi kertyä kosteutta ja pakkasta, mikä pahimmassa tapauksessa muodostaa jäätä uloshengitysventtiiliin, jolloin naamari ei ole enää tiivis.
 
CleanSpace-sarja on saatavilla kokonaamarilla sekä puolinaamarilla. Katso kaikki tuotteet täältä!
 
CleanSpace_Ultra_kyttjkuva.jpeg
 
 
CleanSpace_kyttjkuva.jpeg
 
 

Ajankohtaista

Lisää turvallisuutta pimeään vuodenaikaan: heijastumia ja epätarkkuuksia vähentävät suojalasit Univetilta

29.09.2022
Vähäinen luonnonvalo yhdistettynä voimakkaaseen keinovalaistukseen lisää usein häiritseviä heijastuksia ja epätarkkuuksia näkökentässä suojalasien käyttäjillä.

EuroSafety-messut 13.–15.9.2022

12.08.2022
Työturvallisuuden ja henkilönsuojausalan suurtapahtuma EuroSafety järjestettiin Tampereella 13.–15.9.2022. Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme menestyksekkäästä tapahtumasta!

3M Speedglas -tuotesarja - ammattilaisen valinta hitsaukseen

06.05.2022
Huolella kehitetty, innovatiivinen hitsausmaskisarja tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon kaikkiin työtilanteisiin. Katso valikoimamme täältä!

Uutuus-puhallinsuojain erityisesti talvisäähän! CleanSpace® pitää pakkasen käyttäjän kasvojen ulkopuolella.

07.12.2021
Kun lämpötila laskee 20 pakkasasteeseen, innovatiivinen CleanSpace on tutkitusti ainoa puhallinsuojain, jossa on plusasteita naamarin sisällä.

Hyvät huurtumattomat suojalasit pienentävät riskejä

17.03.2021
Hengityssuojainta tai suu-nenäsuojaa käytettäessä suojalasien huurtumiseneston merkitys korostuu.