Uutuus-puhallinsuojain erityisesti talvisäähän! CleanSpace® pitää pakkasen käyttäjän kasvojen ulkopuolella.

 

CleanSpace® on innovatiivinen puhallinsuojain, joka suojaa käyttäjää pakkasilmalta ja on kompaktiudessaan vailla vertaa.

 

CleanSpace on aktiivinen hengityksensuojain, jossa ei ole letkuja eikä vyötärölle asetettavaa puhallinlaitetta. Kaikki on koottu yhteen kompaktiin ja kevyeen yksikköön, joka sijoittuu käyttäjän pään taakse. Innovatiivinen tekniikka mahdollistaa käyttäjän vapaan liikkumisen.

Palkittu muotoilu ja hengityksestä aktivoituva hiljainen moottori takaavat työntekijöille tehokkaan suojan pölyä, kaasuja ja höyryjä vastaan. Kaikilla tuotteilla on TM3-luokitus.
 
Talviaikana CleanSpace-suojaimen etu muihin puhallinsuojaimiin verrattuna korostuu: Kun lämpötila laskee 20 pakkasasteeseen, innovatiivinen CleanSpace on ainoa puhallinsuojain, jossa on plusasteita naamarin sisällä.
Tämä on osoitettu Työterveyslaitoksen kattavassa testissä markkinoilla olevista hengityksensuojaimista kylmissä olosuhteissa.
CleanSpacen etu kylmässä säässä perustuu uudenlaiseen ilmanpuhdistustekniikkaan, joka mukautuu hengitysrytmiin. Suojain puhaltaa puhdistettua ilmaa naamariin vain käyttäjän hengittäessä. Tämä auttaa pitämään lämpötilan suojaimen sisäpuolella jatkuvasti vähintään 0°C-asteisena. (Työterveyslaitos (2019): Hengityksensuojainten toimivuus kylmässä)
 
Kylmän ilman hengittäminen voi aiheuttaa suurta epämukavuutta ja lisätä terveysongelmien, kuten astman ja korkean verenpaineen riskiä. On myös tunnettu ongelma, että kylmissä olosuhteissa hengityksensuojaimiin voi kertyä kosteutta ja pakkasta, mikä pahimmassa tapauksessa muodostaa jäätä uloshengitysventtiiliin, jolloin naamari ei ole enää tiivis.
 
CleanSpace-sarja on saatavilla kokonaamarilla sekä puolinaamarilla. Katso kaikki tuotteet täältä!
 
CleanSpace_Ultra_kyttjkuva.jpeg
 
 
CleanSpace_kyttjkuva.jpeg
 
 

Ajankohtaista

3M-uutuus: WS Alert XPV - valolla latautuva kuulonsuojain

03.05.2024
3M on tuonut markkinoille maailman ensimmäisen valoenergialla latautuvan kuulonsuojaimen: WS Alert XPV Solar latautuu Powerfoyle™-aurinkokennojen avulla mistä tahansa ympärillä olevasta valosta.

TALVIALE! Valikoima talvivaatteita nyt -20 %

19.02.2024
Varaudu kevään yllätyspakkasiin ja ensi talveen! Myymälässämme erä laadukkaita talvivaatteita nyt -20 %.

Joulutervehdys ja vuodenvaihteen aukioloajat

14.12.2023
Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2024!

Tehokas ensiapu-uutuus kemikaalionnettomuuksien varalta: Plum BodyNeutrAll

23.11.2023
Valikoimassamme nyt uutuustuote turvalliseen ja tehokkaaseen dekontaminaatioon: Plum BodyNeutrAll -dekontaminaatiolius ja hätäsuihku.

Odotettu uutuus! Suojalasit lukulasivahvuuksilla

16.05.2023
Univet on kehittänyt kauan odotetun uutuuden: Univet 571 -suojalasin, joka on saatavana +1.0 - +3.0 -vahvuuksilla.