Sundström-puhallinsuojaimille jopa viiden vuoden takuu!

 

Sundström Safetyn SR 500-, SR 500EX ja SR 700 -puhallinsuojaimille on nyt mahdollista saada jopa viiden vuoden (tai 5000 käyttötunnin) pidennetty takuu.

 

Sundström Safetyn laadukkaat puhallinsuojaimet kestävät kulutusta ja kovaa käyttöä. Valmistaja takaakin laitteille nyt jopa viiden vuoden takuuajan. Pidennetyn takuun voimassaoloehtona on tuotteen käyttäminen auktorisoidussa tarkastuksessa ja tarpeen mukaan huollossa aina vuoden välein (12 kk, 24 kk, 36 kk ja 48 kk) ostamisen jälkeen.

 

Multisafe Oy on Sundström Safetyn virallinen kumppani ja valtuutettu taho huolehtimaan vuositarkastuksista Suomessa. Käyttäessänne ostamanne laitteen tarkastuksessamme ennen vuoden määräajan täyttymistä, saatte puhallinsuojaimellenne jopa viiden vuoden takuun.

 

Huomioittehan, että pidennetty takuuaika ei koske tuotteen normaalia kulumista eikä päde, mikäli tuotetta on muokattu, käsitelty erityisen huolimattomasti, huollettu tai korjattu ei-auktorisoidun tahon toimesta tai käytetty valmistajan ohjeiden vastaisesti. Lisäksi tuotteen kanssa saa käyttää vain Sundström Safetyn valmistamia suodattimia, joiden yhteensopivuus on varmistettu. Takuu ei koske akkuja, latureita eikä kasvo-osia tai muita lisäosia.

 

Mikäli vuositarkastuksia ei ole toteutettu, takuuaika on 12 kk.

 

Otattehan yhteyttä myyntiimme hyvissä ajoin ennen kunkin vuoden määräajan lähestymistä sopiaksenne tarkastuksesta. Lisätietoja asiakaspalvelustamme.

 

Sundström-puhaltimet löydät täältä!

 

 

Hero-warranty-1880x760.png

 

Ajankohtaista

Tehokas ensiapu-uutuus kemikaalionnettomuuksien varalta: Plum BodyNeutrAll

23.11.2023
Valikoimassamme nyt uutuustuote turvalliseen ja tehokkaaseen dekontaminaatioon: Plum BodyNeutrAll -dekontaminaatiolius ja hätäsuihku.

Odotettu uutuus! Suojalasit lukulasivahvuuksilla

16.05.2023
Univet on kehittänyt kauan odotetun uutuuden: Univet 571 -suojalasin, joka on saatavana +1.0 - +3.0 -vahvuuksilla.

Sundström-puhallinsuojaimille jopa viiden vuoden takuu!

18.04.2023
Tiesitkö, että Sundström Safety antaa SR 500- ja SR 700 -puhallinsuojaimilleen jopa viiden vuoden / 5000 käyttötunnin pidennetyn takuun?

Univet Vanguard pinnoite suojalaseille

13.02.2023
Vanguard on Univet Optical Technologiesin kehittämä ainutlaatuinen ominaisuus, jota käytetään osassa Univet-suojalaseista erinomaisen naarmuuntumis- ja huurtumiseneston saavuttamiseksi.

Sundström SR 574 - hitsausmaski suosittuun SR 570 -kasvosuojaimeen

23.01.2023
Sundström on kehittänyt hitsausmaskin arvostettuun ja suosittuun SR 570 -kasvonsuojainmalliinsa. Nyt huippuluokan hengityssuojainjärjestelmään voi yhdistää kestävän ja ensiluokkaisen hitsausmaskin!