Sundström-puhallinsuojaimille jopa viiden vuoden takuu!

 

Sundström Safetyn SR 500-, SR 500EX ja SR 700 -puhallinsuojaimille on nyt mahdollista saada jopa viiden vuoden (tai 5000 käyttötunnin) pidennetty takuu.

 

Sundström Safetyn laadukkaat puhallinsuojaimet kestävät kulutusta ja kovaa käyttöä. Valmistaja takaakin laitteille nyt jopa viiden vuoden takuuajan. Pidennetyn takuun voimassaoloehtona on tuotteen käyttäminen auktorisoidussa tarkastuksessa ja tarpeen mukaan huollossa aina vuoden välein (12 kk, 24 kk, 36 kk ja 48 kk) ostamisen jälkeen.

 

Multisafe Oy on Sundström Safetyn virallinen kumppani ja valtuutettu taho huolehtimaan vuositarkastuksista Suomessa. Käyttäessänne ostamanne laitteen tarkastuksessamme ennen vuoden määräajan täyttymistä, saatte puhallinsuojaimellenne jopa viiden vuoden takuun.

 

Huomioittehan, että pidennetty takuuaika ei koske tuotteen normaalia kulumista eikä päde, mikäli tuotetta on muokattu, käsitelty erityisen huolimattomasti, huollettu tai korjattu ei-auktorisoidun tahon toimesta tai käytetty valmistajan ohjeiden vastaisesti. Lisäksi tuotteen kanssa saa käyttää vain Sundström Safetyn valmistamia suodattimia, joiden yhteensopivuus on varmistettu. Takuu ei koske akkuja, latureita eikä kasvo-osia tai muita lisäosia.

 

Mikäli vuositarkastuksia ei ole toteutettu, takuuaika on 12 kk.

 

Otattehan yhteyttä myyntiimme hyvissä ajoin ennen kunkin vuoden määräajan lähestymistä sopiaksenne tarkastuksesta. Lisätietoja asiakaspalvelustamme.

 

Sundström-puhaltimet löydät täältä!

 

 

Hero-warranty-1880x760.png

 

Ajankohtaista

TALVIALE! Valikoima talvivaatteita nyt -20 %

19.02.2024
Varaudu kevään yllätyspakkasiin ja ensi talveen! Myymälässämme erä laadukkaita talvivaatteita nyt -20 %.

Joulutervehdys ja vuodenvaihteen aukioloajat

14.12.2023
Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2024!

Tehokas ensiapu-uutuus kemikaalionnettomuuksien varalta: Plum BodyNeutrAll

23.11.2023
Valikoimassamme nyt uutuustuote turvalliseen ja tehokkaaseen dekontaminaatioon: Plum BodyNeutrAll -dekontaminaatiolius ja hätäsuihku.

Odotettu uutuus! Suojalasit lukulasivahvuuksilla

16.05.2023
Univet on kehittänyt kauan odotetun uutuuden: Univet 571 -suojalasin, joka on saatavana +1.0 - +3.0 -vahvuuksilla.

Sundström-puhallinsuojaimille jopa viiden vuoden takuu!

18.04.2023
Tiesitkö, että Sundström Safety antaa SR 500- ja SR 700 -puhallinsuojaimilleen jopa viiden vuoden / 5000 käyttötunnin pidennetyn takuun?