Univet Vanguard pinnoite suojalaseille

Vanguard on Univet Optical Technologiesin kehittämä ainutlaatuinen ominaisuus, jota käytetään osassa Univet-suojalaseista erinomaisen naarmuuntumis- ja huurtumiseneston saavuttamiseksi. Suojalasit, joissa on tämä linssikäsittely, täyttävät ylivoimaisesti standardin EN166 asettamat vähimmäisvaatimukset.

 

Vanguard ei huurru koskaan! Vanguard EI KOSKAAN saavuta kyllästymispistettä! Pinnoitteella on pysyviä ominaisuuksia ja se pysyy tehokkaasti myös intensiivisen ja pitkäaikaisen käytön jälkeen vaikeissa työolosuhteissa ja myös useiden puhdistusten jälkeen. Tämä ominaisuus on saatavana kahtena versiona: Plus ja UDC.

 

 

VANGUARD PLUS:

 

Tämä pinnoituskäsittely takaa sekä naarmuuntumisen- että huurtumisenkestävyyden linssin molemmin puolin ja on K- ja N-sertifioitu. Huurteenkestävyys on viisi kertaa normaalia suurempi ja kulutuskestävyys yli kaksinkertainen EN166-standardiin verrattuna. Linssi suojaa myös silmiä haitalliselta UV-säteilyltä.

 

VANGUARD UDC:

 

UDC on erillinen ja kaksinkertainen pinnoite, jossa on naarmuuntumisenesto ulkopinnalla ja sumunestoaine sisäpuolella. Se tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn ja ylittää helposti K- ja N-sertifikaatit. UDC:tä käyttävät linssit soveltuvat useimpiin rankkoihin työympäristöihin erinomaisen kulutuskestävyytensä ansiosta. Linssi suojaa myös UV-säteilyltä.

 

vanguardFIN.jpg

 

 

 

Tutustu alla huurtumattomiin Univet laseihin.

 

Vanguard Plus (VPLUS):

 

Univet 5X1 kirkas sankamalli

Univet 5X8 kirkas sankamalli

Univet 5X8 keltainen sankamalli

Univet 5X8 harmaa sankamalli

Univet 5X7 kirkas sankamalli

Univet 506UP kirkas sankamalli

Univet 506UP HYBRID kirkas sanka-/nauhamalli

Univet 6X1 kirkas sanka-/nauhamalli

Univet 625 kirkas nauhamalli

 

Vanguard UDC (VUDC):

 

Univet 6X3 kirkas nauhamalli

Univet 6X3 harmaa nauhamalli

 

MIKÄ UNIVET ON?

 

Univet on suojalasibrändi, joka valmistaa suojalaseja, jotka tarjoavat äärimmäisen tyylin, muotoilun, toimivuuden ja suojan. Italialainen yhtiö näyttää tietä innovaatioissa ja teknologian kehityksessä. Vanguard-pinnoitteiden lisäksi Univet on tuottanut tekniikoita, joihin kuuluvat SoftPad (patentoitu sandan pää, joka mahdollistaa vertaansa vailla olevan mukavuuden käyttäjille) ja Zero noise (suojalasit, jotka on sovitettu käytettäväksi kuulonsuojainten kanssa).

Ajankohtaista

Odotettu uutuus! Suojalasit lukulasivahvuuksilla

16.05.2023
Univet on kehittänyt kauan odotetun uutuuden: Univet 571 -suojalasin, joka on saatavana +1.0 - +3.0 -vahvuuksilla.

Sundström-puhallinsuojaimille jopa viiden vuoden takuu!

18.04.2023
Tiesitkö, että Sundström Safety antaa SR 500- ja SR 700 -puhallinsuojaimilleen jopa viiden vuoden / 5000 käyttötunnin pidennetyn takuun?

Univet Vanguard pinnoite suojalaseille

13.02.2023
Vanguard on Univet Optical Technologiesin kehittämä ainutlaatuinen ominaisuus, jota käytetään osassa Univet-suojalaseista erinomaisen naarmuuntumis- ja huurtumiseneston saavuttamiseksi.

Sundström SR 574 - hitsausmaski suosittuun SR 570 -kasvosuojaimeen

23.01.2023
Sundström on kehittänyt hitsausmaskin arvostettuun ja suosittuun SR 570 -kasvonsuojainmalliinsa. Nyt huippuluokan hengityssuojainjärjestelmään voi yhdistää kestävän ja ensiluokkaisen hitsausmaskin!

Joulutervehdys ja vuodenvaihteen aukioloajat

18.12.2022
Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2023!