PELTOR WS ALERT X BLUETOOTH MRX21A4WS6 headset

Tuotenumero: 02319821

 

Suojaimessa yhdistyvät aiempien Alert-mallien tapaan erinomainen suojaus, Bluetooth-teknologia ja hyvät kommunikaatiotoiminnot.


WS Alert X on aktiivinen kuuleva kuulonsuojain, joka tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan suojan haitallista melua vastaan. Samalla se parantaa turvallisuutta ja tilannetietoisuutta, sillä sen aktiivinen kuuleva kuulonsuojain -toiminto vaimentaa voimakkaat ja vahvistaa heikot äänet. Liitäntä ulkoiseen Bluetooth®-laitteeseen mahdollistaa handsfree-puhelut ja esim. musiikin kuuntelun korkeatasoisella äänenlaadulla.

 

Alert X-mallissa ei ole radio-ominaisuutta (eikä myöskään antennia tai radiovastaanotinta). Alert X soveltuu siis myös työympäristöihin, joissa radion käyttö ei ole sallittua ja henkilöille jotka eivät radiota tarvitse. Mikäli radio on tarpeellinen, suosittelemme WS Alert XPI -suojainta.


  • Taustamelua vaimentava puomimikrofoni toistaa puheen selkeästi meluisissa ympäristöissä.

  • Push to listen -toiminto: Ympäristön kuuleminen helposti ja välittömästi yhdellä painalluksella. Mahdollisesti käynnissä olevien puheluiden tai suoratoiston äänentaso pienenee, ja keskusteleminen työympäristössä on mahdollista keskeyttämättä suoratoistoja tai riisumatta suojaimia.

  • Liitettävissä iOS- ja Android-yhteensopivaan mobiilisovellukseen (3M™ Connected Equipment), mikä helpottaa kuulokkeiden käyttöönottoa ja säätämistä. Sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta.

  • Asestusten säätäminen vahvistetaan palauteäänillä. Kuulokkeita ei tarvitse riisua asetusten säätämistä varten. Suoratoistoa voi ohjata suoraan kuvussa olevilla näppäimillä (play/pause/skip), koskematta puhelimeen.

  • Kuulokkeet kytkeytyvät automaattisesti pois päältä neljän tunnin käyttämättömyyden jälkeen akun säästämiseksi.

  • Virtalähteenä AA-paristot, ladattavat tai kertakäyttöiset. Käyttöaika jopa 70 tuntia. (Ei ladattavaa akkua.)

  • Vaihdettavat pehmusteet (hygieniasarja) ja suojukset.

Saatavilla myös kypäräkiinnitteisenä.

 

Katso myös: 3M Peltor WS Alert XPI, jossa lisäksi radio-ominaisuus ja Bluetooth multipoint (mahdollisuus yhdistää samanaikaisesti kahteen Bluetooth-laitteeseen).

 

Saatavana myös: 3M Peltor WS Alert XP

 

 


Hyväksyntä: EN 352-1:2002


Vaimennusarvot: H=35 dB, M=27 dB, L=18 dB, SNR=30 dB


Paino: 393 g

Lähetä tarjouspyyntö


Tuoteryhmät