Uudet kuulevat elektroniset korvatulpat

 

3M_PELTOR_InEar_EEP-100.jpg

 

Uudet 3M Peltor EEP-100 elektroniset korvatulpat suojaavat kuuloasi ja parantavat ympäristön havannointia ja kommunikointia lähellä olevien kanssa meluisissa ympäristöissä. Kuulevan toiminnan ansiosta korvatulpat voivat lisätä työntekijöiden turvallisuutta ja vähentää eristäytymisen tunnetta.

 

Korvatulpat voidaan ladata latauskotelon USB-liittimen kautta. Latauskotelossa on myös kätevä ja helppo säilyttää korvatulppia, kun niitä ei käytetä. Pienet ja kevyet korvatulpat parantavat kokonaismukavuutta ja käyttökokemusta. Ne ovat yhteensopivat useimpien päänsuojaukseen käytettävien 3M:n henkilönsuojaimien, kuten kypärien ja kasvosuojainten, kanssa.

 

Lue lisää tuotesivulta!

 

Ajankohtaista

Hyvät huurtumattomat suojalasit pienentävät riskejä

17.03.2021
Hengityssuojainta tai suu-nenäsuojaa käytettäessä suojalasien huurtumiseneston merkitys korostuu.

Uutuustuotteet BLS:ltä koronavirukselta suojautumiseen!

01.02.2021
BLS:n uudet, kevyet FFP2- ja FFP3-tason hengityssuojaimet nyt saatavilla. Venttiilitön malli, suunniteltu erityisesti COVID-19-taudilta suojautumiseen.

Tiedote: 3M Scott FH31/Automask

03.09.2020
3M Scott FH31- ja Automask-kasvonsuojainten vara- ja lisäosien valmistus päättyy.

Hengityssuojaimet, desinfiointiaineet ja muut tuotteet COVID-19-tartuntojen ehkäisyyn

14.05.2020
Valikoimassamme on useita testattuja ja luotettavia tuotteita koronavirustartuntojen ehkäisyyn. Löydät tuotetiedot kootusti täältä.

Kertakäyttökäsineiden hygieeninen käyttö

17.04.2020
Kertakäyttökäsineet lisäävät hygieenisyyttä vain, jos niitä myös käytetään oikein. Katso tästä ohjeet käsineiden oikeaoppiseen riisumiseen!