SUOJAKYPÄRÄ PETZL VERTEX HI-VIZ

Tuotenumero: 0197668-9

Petzl Vertex on umpinainen, ergonominen suojakypärä ammattilaiskäyttöön. Soveltuu erinomaisesti työskentelyyn sekä putoamisvaaraolosuhteissa että tasamaalla.

Kypärässä hi-viz-väritys kauttaaltaan, lisäksi heijastavat yksityiskohdat.


6-pistehihnaston ansiosta kypärä istuu mukavasti ja varmasti.

Säädettävä Centerfit-mekanismi keskittää kypärän painopisteen ja takaa yksilöllisen istuvuuden. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä.

Flip&Fit-sisäosa lisää kypärän istuvuutta ja mahdollistaa myös sisäosan taittamisen kypärän sisään, mikä helpottaa kuljetusta ja varastointia.

Dual-leukahihnan ansiosta kypärä soveltuu sekä korkeanpaikan (EN 12492) että tasamaan (EN 397) työskentelyyn: leukahihnassa valittavissa kaksi asetusta, joista toinen estää kypärän irtoamisen putoamistilanteissa, ja toinen avaa takertumistilanteessa nykäisystä leukahihnan.

Kypärässä ei ole näkökenttää rajoittavaa lippaa.

 

Kypärään on saatavissa monia lisävarusteita. Kypärässä on valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. 


Saatavilla myös ei-hi-viz värit, ja ilmastoitu versio (tavallinen ja hi-viz). 

 

VERTEX® - Comfortable helmet from Petzl professional on Vimeo.


Paino: 495 g


Hyväksyntä: EN 397, EN 12492 (lukuunottamatta ilmanvaihtoa, kohdat 4.1.4,6,7), EN 50365 (voidaan käyttää lähellä matalajänniteasennuksia, joiden jännite on korkeintaan 1 500 VDC (tai 1000 VAC)), ANSI Z89.1-2014 tyyppi I E-luokka: kypärä on testattu 20 000 V:n jännitteellä, EAC, AS/NZS 1801


Värit: hi-viz keltainen ja oranssi

Lähetä tarjouspyyntö


Tuoteryhmät