Uudet, ympäristöystävällisemmät tuoteryhmät ilman PVC-muovia

Nyt valikoimassamme on Moldexin laadukkaita ja monipuolisia hengitys- ja kuulonsuojaimia! Moldex on erityisesti sitoutunut kehittämään korkealaatuisia, ympäristöystävällisempiä PVC-muovivapaita tuotteita.

 

PVC-muovit eivät korkean klooripitoisuutensa vuoksi kelpaa hyödynnettäväksi energiajakeessa tai muovikeräyksessä, vaan päätyvät useimmiten kaatopaikalle. Siirtyminen PVC-vapaisiin tuotteisiin vähentää siis olennaisesti hankalasti hävitettävän kaatopaikkajätteen määrää.

 

Moldex-valikoimassamme on kuulonsuojaimista korvatulppiasankasuojaimianauhallisia korvatulppia sekä kuppimallisia suojaimia. Hengityssuojaimista on puolinaamareitasuodattavia puolinaamareita sekä huoltovapaita kaasu- ja hiukkassuojaimia.

  

PVC-vapaita tuotteita löytyy myös muista tuoteryhmistä ja muilta valmistajilta, kerromme mielellämme lisää!

 

Lisätietoa Moldexin PVC-sitoumuksesta:

http://www.moldex.com/pvcfree/

 

Logo.png Moldex_PVC-vapaat_materiaalit.png

 

moldex_user_III.jpg  moldex_user_IV.jpg

 

 

Ajankohtaista

Uusi työvaatemerkki Smart esittelyssä!

19.10.2018
Esittelemme valikoimamme uuden työvaatemerkin ke 24.10.! Tule ja hyödynnä Smart-tarjoukset. Kahvi- ja munkkitarjoilu klo 10-15!

Sundström SR 500 EX akkukäyttöinen puhallinsuojain EX-tiloihin

26.09.2018
Sundström SR 500 EX -puhallin on räjähdyssuojattu ja soveltuu erityisesti käytettäväksi räjähdysalttiissa ympäristöissä.

Olemme EuroSafety-messuilla 11.-13.9.!

14.08.2018
Olemme näytteilleasettajana EuroSafety-työturvallisuusmessuilla Tampereella. Tervetuloa tutustumaan, löydät meidät osastolta A100!

Uudet, ympäristöystävällisemmät tuoteryhmät ilman PVC-muovia

13.03.2018
Uutuuksia valikoimassamme: Moldexin laadukkaat hengitys- ja kuulonsuojaimet, jotka eivät sisällä lainkaan ympäristölle haitallista ja vaikeasti kierrätettävää PVC-muovia!

Vuodenvaihteen ilotulituksiin on varauduttava suojalaseilla

27.12.2017
Vuodenvaihteen ilotulituksiin on varauduttava suojalaseilla, olipa sitten rakettien ampujana tai yleisönä.