Uudet, ympäristöystävällisemmät tuoteryhmät ilman PVC-muovia

Nyt valikoimassamme on Moldexin laadukkaita ja monipuolisia hengitys- ja kuulonsuojaimia! Moldex on erityisesti sitoutunut kehittämään korkealaatuisia, ympäristöystävällisempiä PVC-muovivapaita tuotteita.

 

PVC-muovit eivät korkean klooripitoisuutensa vuoksi kelpaa hyödynnettäväksi energiajakeessa tai muovikeräyksessä, vaan päätyvät useimmiten kaatopaikalle. Siirtyminen PVC-vapaisiin tuotteisiin vähentää siis olennaisesti hankalasti hävitettävän kaatopaikkajätteen määrää.

 

Moldex-valikoimassamme on kuulonsuojaimista korvatulppiasankasuojaimianauhallisia korvatulppia sekä kuppimallisia suojaimia. Hengityssuojaimista on puolinaamareitasuodattavia puolinaamareita sekä huoltovapaita kaasu- ja hiukkassuojaimia.

  

PVC-vapaita tuotteita löytyy myös muista tuoteryhmistä ja muilta valmistajilta, kerromme mielellämme lisää!

 

Lisätietoa Moldexin PVC-sitoumuksesta:

http://www.moldex.com/pvcfree/

 

Logo.png Moldex_PVC-vapaat_materiaalit.png

 

moldex_user_III.jpg  moldex_user_IV.jpg

 

 

Ajankohtaista

Olemme EuroSafety-messuilla 11.-13.9.!

14.08.2018
Olemme näytteilleasettajana EuroSafety-työturvallisuusmessuilla Tampereella. Tervetuloa tutustumaan, löydät meidät osastolta A100!

Uudet, ympäristöystävällisemmät tuoteryhmät ilman PVC-muovia

13.03.2018
Uutuuksia valikoimassamme: Moldexin laadukkaat hengitys- ja kuulonsuojaimet, jotka eivät sisällä lainkaan ympäristölle haitallista ja vaikeasti kierrätettävää PVC-muovia!

Vuodenvaihteen ilotulituksiin on varauduttava suojalaseilla

27.12.2017
Vuodenvaihteen ilotulituksiin on varauduttava suojalaseilla, olipa sitten rakettien ampujana tai yleisönä.

Joulutervehdys ja vuodenvaihteen aukioloajat

07.12.2017
Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulun aikaa! Tänä vuonna olemme lahjoittaneet joulutervehdyksiin varatut varat Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Palosuojatut vaatteet, myös talvikäyttöön

02.11.2017
Kylmeneviin säihin sopivien suojavaatteiden hankinta on nyt ajankohtaista! Meiltä pakkaselta suojaavat mutta myös palosuojatut takit, housut ja välikerrastot.